Hotspot & Shopspot: Patisserie Chocolaterie Lindeboom

View Gallery
4 Photos
Hotspot & Shopspot: Patisserie Chocolaterie Lindeboom
taartjes

Lindeboom

Hotspot & Shopspot: Patisserie Chocolaterie Lindeboom
shop

Lindeboom

Hotspot & Shopspot: Patisserie Chocolaterie Lindeboom
bonbons

Lindeboom

Hotspot & Shopspot: Patisserie Chocolaterie Lindeboom
lindeboom

Lindeboom

We love chocolate! Laat je verleiden door de heerlijke geur van Patisserie Chocolaterie Lindeboom te Zwolle. Het stukje hemel op aarde voor iedere chocoladefanaat en fijnproever! De banketbakkerij is ietwat verstopt en bevindt zich aan het einde van de Zwolse winkelstraat aan de rechterzijde. Als je er eenmaal bent geweest vergeet je het nooit meer… Dus lees snel verder om deze goddelijke hotspot & shopspot te leren kennen!

Lindeboom

De droom van Lindeboom… Patisserie Chocolaterie Lindeboom is in 1940 opgericht door Willem Olivier Sterk. In 1968 neemt Gerrit Lindeboom het banketbakkersbedrijf over van zijn vader Chris Lindeboom. Een gebakje kostte in die tijd enkel 0,10 ct. In de jaren dertig bouwt Chris Lindeboom samen met zijn familie de zaak verder uit. De zaak is verhuisd naar Diezerstraat 47. Uiteindelijk neemt Gerrit Lindeboom de zaak van zijn vader over en ontstond Patisserie Chocolaterie Lindeboom aan de Kerkstraat.

Patisserie Lindeboom

In het assortiment aan patisserie vind je diverse soorten taart. Groot, klein, of enkel een taartpunt, Lindeboom heeft oneindig veel keuzes en luistert zeer aandachtig naar de wensen van haar klanten. Steeds meer mensen hebben last van een voedselallergie of diabetes. Omdat Lindeboom al haar producten zelf maakt weten ze precies wat er in hun producten zit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Naast ‘gewone’ taarten maakt Lindeboom ook bruidstaarten. Want op de grote dag moet de taart en de smaak natuurlijk perfect zijn… Om zeker te weten dat de taart perfect wordt, nodigt Lindeboom het bruidspaar uit voor een persoonlijk gesprek. Gedurende het gesprek met de adviseuse kun je de wensen en behoeften bespreekbaar maken. Modern of klassiek, geïnspireerd op de desbetreffende trouwkaart, alles kan bij Lindeboom.

Chocolaterie Lindeboom

Chocolade is lekker en chocolade maakt gelukkig. Lindeboom biedt naast patisserie ook een breed assortiment aan diverse chocoladeproducten. Zo kun je kiezen uit twintig verschillende soorten bonbons, diverse chocolaatjes, chocolade van het seizoen en truffels. Door de veelzijdigheid van chocolade heeft Lindeboom voor iedere gelegenheid het juiste product. Daarnaast heeft Lindeboom voor haar chocolade diverse cadeauverpakkingen, zodat je iemand heel leuk kunt verrassen met een heerlijk doosje bonbons.

Nice to know

De appelkanjer van Lindeboom is bekroond als ‘Lekkerste Appelkanjer van Nederland’. De overheerlijke appelkanjer is gemaakt van roomboterbladerdeeg, gevuld met stukjes verse appel en rozijnen en wordt door het victoriabeslag aan de bovenzijde heerlijk knapperig.

Het Zwollenaartje mag je naast de appelkanjer zeker niet overslaan! Heerlijk hazelnootschuim met mokka crème en bestrooid met poedersuiker. Ideaal voor bij een kop koffie. Ook handig om te weten: het Zwollenaartje is geschikt om in de diepvries te bewaren.

Good to know

Maandag t/m vrijdag opent Patisserie Chocolaterie Lindeboom haar deuren om 08.30 uur tot 18.00 uur, behalve op donderdagavond. Donderdagavond is de zaak in verband met koopavond tot 21.30 uur geopend. En zaterdag van 08.00 uur tot 17.30 uur. Je kunt Patisserie Chocolaterie Lindeboom vinden aan de Kerkstraat 39, 8011 RV te Zwolle.

Ben jij ook benieuwd naar de taarten van Patisserie Chocolaterie Lindeboom?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron: Patisserie Chocolaterie Lindeboom
Bron beeld: The Daily Dutchy – Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved