In de agenda: Chocolade Festival

Herinneren jullie je het Chocoa Festival nog? Afgelopen jaar werd Amsterdam gedurende het Chocoa Festival gegoten in chocola en ditmaal is het niet anders! Het Chocolade Festival in Amsterdam is hét evenement waar je absoluut bij moet zijn als chocolade liefhebber. Op de redactie staan wij al te popelen om dit heerlijke festival te bezoeken. Kijk jij er ook zo ontzettend naar uit? Lees gauw verder!

chocothumb

Het Chocolade Festival is de plek om aanwezig te zijn als je een echte liefhebber bent van chocola! Het Chocolade Festival is inmiddels alweer de vijfde(!) editie van het welbekende Chocoa Festival (herinneren jullie je die nog?). Op 25 en 26 februari wordt het prachtige Amsterdam opnieuw gegoten in chocola.

Je kunt kennis maken met de chocolatiers. Elk uur is er een chocolade proeverij die je kunt combineren met koffie, wijn of een ambachtelijk biertje. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelingen van de duurzame productie voor grote consumentenmerken.

Twee volle dagen met proeverijen, demonstraties hoe chocolade wordt gemaakt, de gelegenheid om te discussiëren met chocolatiers en cacaoboeren en het verhaal achter cacao leren kennen.

Het Chocolade Festival is niet alleen erg lekker, maar bovenal zeer leerzaam!

Good to know
Op 25 en 26 februari kun je van 10.00 uur tot 18.00 uur naar het Chocolade Festival te Amsterdam. Voor een klein bedrag van €12,50 kun je een ticket kopen. Er is ook de mogelijkheid om een groepsticket te kopen voor een bedrag van €45,- Hiermee kun je met vier personen het festival bezoeken. Je kunt het festival bezichtigen in de Beurs van Berlage aan het Beursplein 1-3, 1012 ZJ te Amsterdam.

Ga jij dit fantastische evenement in het teken van chocolade bijwonen?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron: Choco Festival
Bron beeld: Pixabay / Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved