In de Agenda | 5x Food & Drank festivals waar je bij wil zijn!

Hopelijk straalt het zonnetje deze maand weer… Want er staan namelijk wat heerlijke food en drank feestjes op de planning. Aankomend weekend en het weekend daar op wordt het keuzes maken of je kiest voor een tour de festival. The Daily Dutchy knows best waar jij heen kunt. Bij de volgende vijf festivals wil jij namelijk jouw culinaire neusje laten ruiken en zien! 

Bottelfeest | Chateau Amsterdam

Het Bottelfeest vindt plaats op zondag 26 mei van 13:00 tot 17:00 uur. Reden voor een feestje om de botteling van de nieuwe batch wijnen te vieren. Samen met vrienden en familie zullen we de eerste flessen van de tweede batch ontkurken. Chateau wil deze speciale dag graag met je delen, dus we nodigen je van harte uit om Chateau te vergezellen!

Je ticket bevat een proeverij van al onze nieuwe wijnen, waaronder onze Macabeo, Spätburgunder, Tempranillo, Syrah en Chardonnay. Daarnaast zijn er geweldige kazen van Kef en heerlijke worsten van Brandt & Levie beschikbaar om te matchen met de wijnen. Het Bottelfeest is ook een unieke gelegenheid om de winery en de mensen achter de schermen, zoals de wijnmaker, te ontdekken. Neem je kinderen, familie, vrienden, geliefden, grootouders mee en vier dit moment met ons voor maar een kleine €10!

Chefs at the Parc | Parc Broekhuizen

Kom van 24 tot en met 27 mei naar Parc Broekhuizen waar jij maar liefst 50 Michelin sterren kan bewonderen! Op deze dagen steken sterrenchefs van over heel de wereld de koppen bij elkaar om vier prachtige diners en twee speciale lunches te creëren. Op de laatste dag zal chef Moshik Roth van &moshik** ook zijn creativiteit en exceptionele kunde laten zien in de keuken van Restaurant Voltaire. Proef zelf deze once in a lifetime gerechten, je kan nog reserveren via de website!

Rollende keukens | Westergasfabriek

29 mei t/m 2 juni is het weer zo ver! Eetgelegenheden op wieltjes, hulde aan de genie die dit concept ooit heeft bedacht. De algemeen bekende food trucks zijn tot ons plezier niet meer weg te denken uit de harten van de Nederlandse foodies. Als echte food lover kan je dan ook de Rollende Keukens niet aan je voorbij laten rollen. De Westergasfabriek wordt voor de Rollende Keukens overspoeld met creatieve gerechten, swingende live muziek en een biertap die gewend is overuren te maken. Toegang is gratis voor iedereen, de vraag is alleen: met wie ga jij rollend naar huis?

AMSTERDAM PIZZA FESTIVAL | Rembrandtpark

Tijdens dit èchte Italiaanse festijn kun jij genieten van het beste wat pizza jou te bieden heeft. Een festival georganiseerd om dit authentieke, eeuwenoude gerecht samen te eren. Wie houdt er nu niet van pizza? 25 en 26 mei ben je welkom in het Rembrandtpark te Amsterdam van 11.00 tot 23.00 uur. Yum! Tickets scoor je hier.

Taste of Amsterdam | Amstelpark

Amsterdam staat niet zomaar bekend om zijn gastronomisch kunsten. Amsterdam is de thuishaven van de meest spraakmakende restaurants in Nederland. In het eerste weekend van juni 31 mei t/m 2 juni zal het Amstelpark daarom weer omgetoverd worden tot walhalla voor de beste restaurants. De beste chefs van Nederland maken tijdens Taste of Amsterdam verkleinde versies van hun signature dishes.
 
Taste of Amsterdam is dan ook voor een dag het podium voor sterrenchef Moshik Roth bij de Gault Millau pop-up op vrijdag 31 mei. Niet meer weg te denken zijn de smaken uit Tel Aviv. Bij Bar Fisk en Bardak pronken de Mediterraanse hapjes dit weekend. Haal nu je kaartjes via de website en enjoy the Taste of Amsterdam.
 
Welk festival spreekt jou het meeste aan? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.