Jullie hebben gekozen: dit zijn de beste tattoo shops in Nederland!

Dat wij bij The Daily Dutchy niet vies zijn van een tatoeage, dat had je wellicht al wel door. Van minimalistische tattoo’s, fine line tot de grotere kunstwerken; wij houden ervan. Daarom hadden wij aan jullie gevraagd welke tattoo shops de beste van Nederland zijn. En dat hebben we geweten! Dankzij jullie tips hebben wij nu een lijst gemaakt met de beste tattooshops Nederland. Staat jouw favoriet erbij?

Tattoo shops

De beste tattoo shops in Nederland: hier moet je op letten

Het is écht waar wat ze zeggen, mocht je één tattoo gezet hebben, dan is de drempel bij de tweede tatoeage minder hoog. Voordat je een tattoo zet is het belangrijk om zeker te zijn van je zaak en tevreden te zijn met het ontwerp. Je kunt uiteraard een kijkje nemen op Pinterest, een tijdelijke tattoo nemen of voor inspiratie een tattoo-artist zijn werk laten doen. Veel artiesten zijn onwijs goed in het tekenen van een unieke tatoeage, die net anders is dan de rest. Let er goed op dat je wel de leeftijd van 18 jaar moet hebben voor het zetten van een tattoo en dat je wellicht flink moet sparen. Bij welke tattoo-artist je moet zijn voor een mooie bloementattoo of voor de beste dunne lijntjes met een fine-line tattoo? Voor Wij vroegen onze lezers en volgers op Instagram welke tattooshops zij aanraden en daar is het volgende lijstje uitgerold.

#1 True Colours Tattoo shop – Den Haag

When I see your true colouuurs! Sorry als je dit liedje nu de hele dag in je hoofd hebt, maar True Colours Tattoo shop in Den Haag mogen we niet vergeten in dit lijstje. Net als het catchy liedje, zijn de kunstwerken van de shop ook zeker gedenkwaardig en reizen mensen stad en land af om in de stoel te mogen plaatsnemen.

Brigantijnlaan 429, Den Haag 

#2 Ben de Boef – Amsterdam

Ben de Boef is geen tattoo shop, maar een tattoo artist waarbij het wachten op de wachtlijst geen enkel probleem is. Op zijn website staan een heleboel prachtexemplaren die wij maar al te graag op ons lichaam willen hebben. En zo niet op ons lichaam, dat wel op kleding. Want Ben heeft ook merchandise! Hoe leuk is dat?

#3 Art Castle Tattoo – Zeist

Bij Art Castle Tattoo in Zeist krijg je uitsluitend een tattoo op maat. Hier ontvang je geen standaardtattoo’s die iedereen al heeft. De studio geeft de voorkeur aan het werken met jouw eigen ideeën en ontwerpen. Vervolgens voegen de getalenteerde artiesten daar hun eigen expertise aan toe. Dankzij de uitgebreide ervaring van het team komt jouw nieuwe tattoo perfect tot zijn recht op je lichaam. Bij Art Castle Tattoo kun je terecht bij verschillende kunstenaars die gespecialiseerd zijn in diverse stijlen of je nu een fine line tattoo wil zetten of liever voor blackwork gaat. Voor een iedere wat wils!

2e Dorpsstraat 38, Zeist

#4 Martijn van Minnen – Amsterdam

Martijn van Minnen staat in de top drie van beste tattoo artist in Nederland en staat bekent om zijn dots en grafische tatoeages. Elk kunstwerk is stuk voor stuk een parel op je lichaam en ben je verzekerd van een unieke tatoeage. En daar houden we van!

Je kunt hem bereiken via zijn Instagram-account!

#5 Blueheart – Zwolle

Elke blauwvinger weet Blueheart Tattoo in Zwolle te vinden. Op de muur sieren de mooiste ontwerpen en staat het team paraat om jou te voorzien van een tattoo. Van een tekening met abstracte lijnen tot een complete sleeve; hier draaien ze hun hand er niet voor om. Psst! The Daily Dutchy’s Jaimy heeft er hier ook 2 laten zetten!

Ossenmarkt 25, Zwolle

tattoo shop Nederland

#6 Fineline Tattoo shop – Emmen

In Emmen vind je Fineline Tattoo, een tattoo shop waar iedereen terecht kan voor een strak gezet kunstwerk, een zelfontworpen tatoeage en zelfs een piercing. Het team van professionals zijn van alle markten thuis en zijn de experts op het gebied van portretten, strakke lijnen en jouw idee omtoveren tot een pracht tattoo.

Kolhoopstraat 4, Emmen

#7 Ink Disctrict – Amsterdam

Gevestigd aan de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam vind je Ink District, een tattoo shop in Amsterdam die bij iedereen in de randstad wel bekend is en behoort tot de beste tattoo shop van Nederland. Hier kun je terecht voor moderne tatoeages met een eigenwijs randje en komen diverse internationale en nationale af en aan om jou te voorzien van een waar kunstwerk. Waar je ‘m ook wil, je zult er gegarandeerd blij mee zijn, zo heeft The Daily Dutchy’s Vivian hier een mooie fine line tattoo laten zetten!

Nieuwezijds Kolk 15, Amsterdam

#8 Aura One – Rotterdam

Deze tattooshops werd ons via Instagram getipt en vind je in het hart van de Rotterdamse Coolhaven. Bij Aura One ben je aan het juiste adres als je het professioneel wil aanpakken op tatoeage gebied. In een privé setting met de tattoo-artiest worden je wensen werkelijkheid en wandel jij tevreden naar buiten! Voor een fineline tattoo ben je hier ook aan het juiste adres. Neem vooral een kijkje op de website van Aura One om inspiratie op te doen. Meer fijne tattoo shops in Rotterdam vind je hier!

Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam

#9 Stay Classy Tattoo – Schiedam

Boek je hier een afspraak voor het zetten van een tatoeage, dan moet je volgens onze tipgever een afspraak maken bij Milou Maas! Wij hebben een kijkje genomen op haar Instagram en we moeten toegeven, dat haar portfolio er zeker “classy” uitziet!

Broersveld 147, Schiedam

#10 Joey de Boer tattoo – Amsterdam

Fan van dunne en minimalistische tatoeages? Dan ben je bij Joey de Boer aan het juiste adres. Hij is echt de master in het zetten van dunne lijnen en schetsen. Een prachtige fineline tattoo zet je hier. Daarbij is Joey ook onwijs creatief en weet hij een originele tattoo te tekenen. De wachttijden zijn wel lang, dus zet jezelf alvast op de lijst. Check vooral zijn Instagram voor inspiratie!

Rustenburgerstraat 321H, Amsterdam

#11 Paradox Tattoo – Enschede

Bij Paradox Tattoo ben je aan het juiste adres voor maatwerk. Elke tattoo, die ze hier zetten is uniek en wordt maar één keer gezet. In Enschede zijn ze bij deze beste tattoo shop in Nederland gespecialiseerd in blackwork- en mandalatattoos. Als je een grote tattoo wil zetten, dan ben je bij deze tattoomeesters in goede handen.

Brinkstraat 173A, Enschede

#12 Ink Story – Utrecht

Ook mag Ink Story in Utrecht niet ontbreken in het lijstje met de beste tattoo shops van Nederland. Ink Story Tattoo Shop vind je in hartje Utrecht, nabij het Neude. Met een team van drie ervaren tattoo-artiesten staan ze klaar om jouw unieke inktvisie tot leven te brengen. Je bent welkom om langs te komen om je ideeën te bespreken en samen ervoor te zorgen dat er idee voor een op maat gemaakte tatoeage die aan jouw wensen voldoet klaar staat. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het zetten van een piercing. Tevens bieden ze naast het zetten van een mooie tatoeage ook de optie aan voor tattoo-verwijdering. Een leuk weetje is dat de zwarte tattoo-inkt hier vegan-vriendelijk is, hoewel de gekleurde inkt dat niet is. Je kunt er zeker van zijn dat jouw lichaamskunst respectvol is ten opzichte van onze dierlijke vrienden. We like!

Predikherenstraat 16

Welke tattoo shops mist er in dit rijtje? Laat het ons weten en wellicht voegen wij deze tattoo shop toe aan de beste tattoo shops van Nederland!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved