Jullie hebben gekozen: dit zijn de beste tattoo shops in Nederland!

Dat wij bij The Daily Dutchy niet vies zijn van een tatoeage, dat had je wellicht al wel door. Van minimalistische tattoo’s tot de grotere kunstwerken; wij houden ervan. Daarom hadden wij aan jullie gevraagd welke tattoo shops de beste van Nederland zijn. En dat hebben we geweten! Dankzij jullie tips hebben wij nu een lijst gemaakt met de beste tattooshops Nederland. Staat jouw favoriet erbij?

Tattoo shops

1. True Colours Tattoo shop

When I see your true colouuurs! Sorry als je dit liedje nu de hele dag in je hoofd hebt, maar True Colours Tattoo shop in Den Haag mogen we niet vergeten in dit lijstje. Net als het catchy liedje, zijn de kunstwerken van de shop ook zeker gedenkwaardig en reizen mensen stad en land af om in de stoel te mogen plaatsnemen.

Brigantijnlaan 429, Den Haag 

2. Ben de Boef

Ben de Boef is geen tattoo shop, maar een tattoo artist waarbij het wachten op de wachtlijst geen enkel probleem is. Op zijn website staan een heleboel prachtexemplaren die wij maar al te graag op ons lichaam willen hebben. En zo niet op ons lichaam, dat wel op kleding. Want Ben heeft ook merchandise! Hoe leuk is dat?

3. Martijn van Minnen

Martijn van Minnen staat in de top drie van beste tattoo artist in Nederland en staat bekent om zijn dots en grafische tatoeages. Elk kunstwerk is stuk voor stuk een parel op je lichaam en ben je verzekerd van een unieke tatoeage. En daar houden we van!

Je kunt hem bereiken via zijn Instagram-account!

4. Blueheart in Zwolle

Elke blauwvinger weet Blueheart Tattoo in Zwolle te vinden. Op de muur sieren de mooiste ontwerpen en staat het team paraat om jou te voorzien van een tattoo. Van een tekening met abstracte lijnen tot een complete sleeve; hier draaien ze hun hand er niet voor om. Psst! The Daily Dutchy’s Jaimy heeft er hier ook 2 laten zetten!

Ossenmarkt 25, Zwolle

tattoo shop Nederland

5. Fineline Tattoo shop

In Emmen vind je Fineline Tattoo, een tattoo shop waar iedereen terecht kan voor een strak gezet kunstwerk, een zelfontworpen tatoeage en zelfs een piercing. Het team van professionals zijn van alle markten thuis en zijn de experts op het gebied van portretten, strakke lijnen en jouw idee omtoveren tot een pracht tattoo.

Kolhoopstraat 4, Emmen

6. Ink Disctrict Amsterdam

Gevestigd aan de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam vind je Ink District, een tattoo shop in Amsterdam die bij iedereen in de randstad wel bekend is en behoort tot de beste tattoo shop van Nederland. Hier kun je terecht voor moderne tatoeages met een eigenwijs randje en komen diverse internationale en nationale af en aan om jou te voorzien van een waar kunstwerk. Waar je ‘m ook wil, je zult er gegarandeerd blij mee zijn!

Nieuwezijds Kolk 15, Amsterdam

Welke tattoo shops mist er in dit rijtje? 

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved