Uiteten met kerst in Deventer? Dit zijn de leukste restaurants!

“Let it snow, let it snow, let it snow”. De eerste sneeuw is gevallen en The Daily Dutchy is gelijk helemaal in de kerstsferen! Tijd om ook de kerstdagen weer te plannen. Wat zijn dé food hotspots in Deventer waar je moet zijn om lekker uiteten te gaan met kerst? Wij sommen het voor je op en delen de leukste restaurants in Deventer, waar jij met kerst terecht kunt!

#1 The Lemon Tree

Als je van de ene in de andere smaak explosie wilt vallen ben je bij The Lemon Tree aan het juiste adres. Dus wil jij echt uitpakken met kerst en op hoog niveau dineren? Reserveer snel een tafel bij The Lemon Tree.

Wil je echt next level gaan? Ga dan voor de private dining en geniet met je familie en vrienden van hun heerlijke gerechten in je eigen ruimte.

En natuurlijk rij jij na een compleet wijnarrangement niet meer naar huis. Geen probleem! The Lemon Tree heeft ook een naastgelegen hotel waar je heerlijk kunt overnachten! Of, misschien nog wel veel leuker, laat je ophalen en thuisbrengen door hun eigen Lemon Ride.

Adres: Grote Poot 1, Deventer

#2 Van der Valk Deventer

Over de nummer 2 in de lijst kunnen we kort zijn: brunchen bij Van der Valk. Een gouwe ouwe. Altijd goed. Stelt nooit teleur. Werkt ook perfect als je een flinke kater hebt van kerstavond of eerste kerstdag. Moeten we hier nog meer over zeggen? Zeker niet!

Adres: Birnieweg 4, Deventer

#3 Jackies

Nog nooit van Jackies Deventer gehoord? Shame on you! Vraag je iemand uit Deventer welk restaurant echt de food hotspot is? Grote kans dat ze Jackies noemen. Ga met kerst voor hun all-in Christmas Deluxe menu en geniet van de lekkerste gerechten in combinatie met de beste wijnen. En als afsluiter? Tegen een Esma zeg je toch geen nee? Dat dachten wij ook! En het beste hiervan? Ook deze zit bij het arrangement inbegrepen.

Adres: Grote Poot 19, Deventer

Ook leuk om te lezen >>> 5x Kerst vieren in Den Haag!

#4 No. 11

Oké, dit is een beetje vals spelen maar No. 11 is het kleine zusje van Jackies. Zelfde eigenaren, totaal ander concept, maar doet zeker niet onder voor haar grote broer. No.11 staat bekend om de geweldige high teas en lunch. Geen zin om uitgebreid te dineren met kerst? Ga dan voor de all-in brunch. Acht gangen inclusief een wijnarrangement en wij weten zeker dat jij gelukkig de deur weer uitstapt.

Adres: Grote Poot 11, Deventer

https://www.instagram.com/p/C0MF9xWxg-Y/

#5 Brasserie Bloom

Ontbijt: de belangrijkste maaltijd van de dag. Deze mag dus zeker niet in dit rijtje ontbreken. Voor het lekkerste ontbijt moet je bij Brasserie Bloom zijn. De huiskamer van Colmschate, zo wordt Brasserie Bloom ook wel genoemd. Bij hen kun je namelijk de hele dag terecht. Dus ook voor een heerlijk ontbijt. Champie erbij? Geen probleem! Maak er gewoon een champagne ontbijt van. Tijdens de kerst mag het.

Adres: Flora 32, Deventer

Mis je een restaurant waar je met kerst uiteten kunt in Deventer? Laat het ons weten en wie weet voegen we hem toe aan onze lijst met leukste restaurants in Deventer!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookPinterest en Instagram!