5x Kerst vieren in Den Haag

Het aftellen naar de kerstdagen is begonnen! Zit jouw agenda al vol met alle diners en activiteiten rondom de kerst of heb je nog een gaatje vrij om Kerst te vieren in Den Haag? Waar kun je nu het beste kerst vieren in Den Haag en wat voor leuke activiteiten kun je doen tijdens deze periode? Wij zetten de leukste plekken om kerst te vieren in Den Haag voor je op een rijtje om alvast in de kerstsferen te komen.

kerst vieren in Den Haag - Kerst Den Haag

Kerst vieren in Den Haag | 5 Onweerstaanbare hotspots om te genieten!

#1 Kerstbrunchen bij Bistro Walter Benedict

Ontdek de beste kerstbrunch in Den Haag bij Franse Bistro Walter Benedict. Op 24 december van 9:00-17:00 en op 26 december van 11:00-23:00 kun je hier terecht. Begin je feestelijke ontdekkingstocht met Walter Benedict, een toegankelijk restaurant in het hart van Den Haag. Laat je betoveren door de Franse bistro-look en geniet van heerlijke, verse gerechten zonder poespas. Ontdek de kerstvibes met gezellige decoraties, dennen takken en sfeervolle lampjes. Proef de heerlijke avocado toast en geniet van de feestelijke kerstbrunch. Tip: Garnalenkroketjes zoals ze echt horen! Kerst vieren in Den Haag doe je hier geheid met succes!

Adres: Denneweg 69A

#2 Kerstdiner in Den Haag bij Suzie Q

Plan je kerstdagen met een romantisch diner aan de haven bij Suzie Q. Beleef de romantiek van verlichte bootjes in de haven bij Suzie Q. Open op 24 en 25 december. Suzie Q biedt een a la carte menu met uitzicht op de betoverende haven. Maak je kerst in Den Haag speciaal met een lekkere fles wijn en heerlijke hapjes in deze sfeervolle setting, bekijk het a la carte menu online! En begin nu al met smikkelen.

Adres: Dr. Lelykade 33 – 37

#3 Internationaal Genieten deze Kerst bij Old Fashion

Verken de Prins Hendrikstraat en ontdek Old Fashion, een creatieve plek met een internationaal menu. Met een gezellige sfeer en top-notch bediening is Old Fashion een pareltje tijdens de kerst in Den Haag. Probeer een van de beste vleesgerechten in Den Haag en geniet van het unieke interieur met een bovenring. Tip: Beste steak in Den Haag!

Adres: Prins Hendrikstraat 53

 #4 Buza – Italiaans-Mediterrane Culinair Genot

Ontsnap naar Buza Restaurant op Valkenbosplein voor een Italiaans-Mediterrane ervaring. Met hoogwaardige ingrediënten en een warme sfeer is Buza perfect voor koffie, ontbijt, lunch en diner. Ontdek de unieke Moldavische wijnen en geniet van de bovenring die je de kans geeft om naar beneden te gluren naar andere gasten, waardoor je je meteen een huiselijke sfeer ervaart. Kerst vieren in Den Haag doe je hier op een unieke manier!

Adres: Valkenbosplein 10

#5 The Royal Christmas Fair – Betoverende Kerstmarkt in Den Haag

Eindig je kerstavontuur met een bezoek aan The Royal Christmas Fair, de betoverende kerstmarkt in het hart van Den Haag. Proef Duitse worsten, geniet van heerlijke glühwein en doe kerstinkopen bij de sfeervolle kraampjes. Ga aan het eind van de middag voor een magische ervaring met kerstverlichting en carols. TIP: Neem de lekkerste verse kerst thee mee naar huis! 

Mis je een hotspot om kerst te vieren in Den Haag? Laat het ons weten en wie weet voegen wij hem toe aan dit lijstje!

Dit artikel is geschreven door: Famke Boenk