Tassen van het Nederlandse merk All-Time Favourites

View Gallery
4 Photos
Tassen van het Nederlandse merk All-Time Favourites
alltimefavouritestdd4

Tassen van het Nederlandse merk All-Time Favourites
alltimefavouritestdd3

Tassen van het Nederlandse merk All-Time Favourites
alltimefavouritestdd1

Tassen van het Nederlandse merk All-Time Favourites
alltimefavouritestdd

Als wij vrouwen de deur uit lopen, nemen wij het liefst onze hele inboedel van huis mee… Toegegeven, dit is een beetje overdreven, maar veel vrouwen nemen het liefst wel al haar benodigde spulletjes mee. Zodat ze niet meer terug naar huis hoeft. Zo noemt The Daily Dutchy’s Vivian zichzelf een fietsend ‘kantoor’. Nou is een tas waar alles inpast en die er ook nog fashionable uitziet wel een pre en laat het Nederlandse merk “All-Time Favourites” nou net aan al deze eisen voldoen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

all-time favourites tassen met inhoud

“All-Time Favourites” doet haar naam zeker niet te kort. De favoriete tas als je door de stad fiets met al je benodigde spullen, je favoriete tas als je een weekendje weg gaat en je favoriete tas als je een dag je naar het strand gaat. Kortom de ideale shopper voor elke vrouw. All-Time Favourite is The favourite of all choices during all times.

Het Nederlandse merk is opgericht door Brechje Gondrie, met geeft een knipoog aan de IKEA-shopper, waar de vorm van de tas ons zeker een beetje aan doet denken. Echter is deze tas evenals praktisch, ook nog modieus. Denk aan zomerse printjes als panterprint, palmbomen en voor de iets rustigere varianten als denim en zwart python. Oh en ook erg handig; in de tas zit een klein vakje voor belangrijke spulletjes, een sleutelring en je kunt de tas gewoon dichtritsen. Iets wat de IKEA-shopper allemaal niet heeft!

Zo heeft All-Time Favourites als missie: “fashion items te maken die zó leuk zijn, dat ze jouw all-time favourite worden. Om een all-time favourite te worden, combineren we schoonheid en functie op zo’n manier dat tijd en trends er helemaal niet toe doen. Tijdloze fashion items, dat is wat we maken!”

Nederlandse merk all-time favourites tassen met inhoud

Nice to know

Wij horen de mannen natuurlijk alweer denken… Handig hoor zo’n tas, maar waarom niet voor de drukke man, die ook van hop naar her gaat en het liefst al zijn spullen meeneemt!? Ook daar is door Brechje aan gedacht. No worries! En jullie hoeven echt niet bang te zijn dat jullie ook met een pantertas hoeven te paraderen… Stoer blauw en legergroen zijn de kleuren!

Good to know

De tassen variëren in prijs van groot naar klein. De pantervariant is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor €54,95. Naast de hippe shoppers heeft All-time Favourites nog veel meer praktische items in haar webshop. Neem dus gerust een kijkje en shop jouw favoriet!

Was jij al bekend met het Nederlandse merk All-Time Favourites?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

All-time favourites tassen

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.