Upcoming | Schapenwol, kleden en kussens by Sheeped

Het upcoming Nederlandse interieurmerk Sheeped ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Een jong merk, met unieke handgeweven kleden en kussens uit Zuid-Amerika, die van jouw saaie interieur een vrolijk en kleurrijk paradijs maken. Ook wel bekend als; Frazadas. Benieuwd naar dit mooie merk en de unieke exemplaren uit de Sheeped collectie? Lees dan snel verder en wordt net als ons fan!

fullsizeoutput_45

De naam doet al een beetje verbloemen wat Sheeped verkoopt. Namelijk schapenwol! Je weet wel, van die heerlijke stevige kleden die fijn te gebruiken zijn als vloerkleed of als sprei of plaid ter decoratie op de bank, of als picknick kleed. Een echte eyecatcher in het interieur als je het ons vraagt.

In Zuid-Amerika worden deze kleden ook wel Frazadas genoemd. Maar bij ons staan ze beter bekend als handgeweven en unieke kleden, met een vrolijke print en veel kleur. Toch echt Zuid-Amerikaans, maar ons doet het ook denken aan een zomers Ibiza sfeertje. De kleden van Sheeped komen dus echt uit het mooie Zuid-Amerika en worden daar ook ontworpen door de wevers. En ja, ook de kleden die Sheeped verkoopt zijn uniek en van elk kleed is er slecht éen exemplaar beschikbaar. Tevens geldt dit ook voor de meeste kussens. En elk schaap heeft ook zijn unieke vacht, dus zijn wij er zeker van dat elk kleed uniek is.

sheeped1

Fairtrade
Hoe leuk is dat!? Je eigen unieke kleed in huis, die dus niemand anders heeft, handgemaakt is en ook nog eens duurzaam en verantwoord verkegen is. Tevens wanneer je bij Sheeped een kleed of kussen koopt, gaat een deel van de opbrengst naar ontwikkelings en hulporganisatie Stichting HoPe! Want ja, ook daar is dit mooie bedrijf zich van bewust!

Good to know
De kleden worden onderverdeeld in vier categorieën; Chileno, Boliviana, Peruana en Vintage. Dit heeft te maken met de weeftechniek. De prijzen van de kleden lopen uiteen van €199 tot €399. Hetzelfde geldt voor de kussens. Deze worden onderverdeeld in; Lobo, Chico, León en Vintage. Hierbij lopen de prijzen uiteen van €34 tot €79. Bestellen kun je gewoon in de webshop van Sheeped, waar prachtige foto’s te vinden zijn van jouw unieke exemplaar.

Wanneer fleur jij je huis op met Sheeped?

 Bron beeld: Sheeped

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.