In de agenda | Sjefietshé is back!

Wij hebben een leuk nieuwtje, dus pak je agenda er maar snel bij! Na 10 succesvolle zomerweekenden is ‘pop-up’ hotspot Sjefietshé terug van weggeweest. Hier kun je wederom genieten van de lekkerste Ceviche, oftwel; Een overheerlijke visschoteltjes. Yum! Benieuwd hoe, wat, waar en wanneer? Lees dan snel verder, want The Daily Dutchy is van alles op de hoogte!

20160804-img_0051

De eerste pop-up van 2017 zal in niets minder plaatsvinden dan in het prachtige Hoxton Amsterdam. Een hele week van 6 februari tot en met 12 februari kun je hier de sfeer proeven van Sjefietshé. Het hotel aan de Herengracht zal dan ook die week in het teken staan van ceviche om z’n Amsterdam a.k.a Sjefietshé.

In ‘The appartment’ van het hotel gaan de mannen en bedenker Seger aan de slag om het lekkerste 4-gangen menu voor jou op tafel te zetten. Oh en een bijpassend fris, bier en wijnarrangement wordt door niets minder verzorgd dan door Dorstlust en Two Chefs Brewing.

20160804-img_0113

Good to know
Sjefietshé is dus geopend van 6 februari tot en met 12 februari en vind je in het Hoxton Amsterdam aan de Herengracht 255. Om te kunnen smullen is het wel van belang om een ticket te kopen en dit is dan ook meteen een reservering. Zo worden teleurstellingen voorkomen, aangezien er maar een beperkt aantal plekken zijn per avond. Tickets kopen doe je hier!

Ben jij ook zo gek op Ceviche?

Bron: Sjefietshé
Bron beeld: Sjefietshé

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.