Videobellen zat? Deze 7 dingen kun je ook doen

Begin jij dat Facetimen, Skypen of Zoomen ook al zat te worden? Elke keer maar praten over de dag, en laten we eerlijk zijn: we maken nu niets nieuws mee? Dus staar je maar naar elkaar terwijl je praat over koetjes en kalfjes. Saai! Gelukkig zijn er genoeg andere dingen die je kunt doen tijdens het videobellen. The Daily Dutchy noemt de leukste 7 videobellen tips voor alternatieven! 

videobellen tips the daily dutchy

1. Pubquiz

Ben jij bevriend met een paar fanatieke pubquizers? Laat de slimste van de groep de pubquiz organiseren (dat is al een stap dichter naar de eerste prijs!) en ga met je quarantaine buddy de strijd tegen de klok aan. Wie gaat er winnen?

2. Bingo

Bingo ouderwets? Nee joh! Laat iedereen een bingokaart maken met 15 willekeurige cijfers en één persoon mag bingo-vrouw zijn. En als je vals zingt, moet je een liedje zingen hoor!

3. Wie is het?

Is het Nel Veerkamp of toch Judge Judy? Laat je vrienden raden wie ze zijn en maak het moeilijker door 30 ‘ja’ of ‘nee’ vragen te stellen. Daarna zijn ze verplicht te raden. Hoe langer je het speelt, hoe meliger je wordt!

4. Organiseer een talentenjacht

You can dance, you can jive! Wie van jouw vrienden is een echte dancing queen? Of zingt ze (vals) de sterren van de hemel met ‘Shallow’? Of denkt ze te kunnen jongleren? Organiseer een talentenjacht en daag je vrienden uit om hun talenten te laten zien. Iedereen is de jury!

5. Zing je keel kapot tijdens Karaoke

Karaoke is het perfecte moment om een lange dag binnenshuis leuker te maken, dus waarom doe je dat dan niet met vrienden? Deel je scherm met elkaar en zing mee met de grootste quarantaine hits. Onze favoriet? I’m coming out van Diana Ross! 😉

6. Loop virtueel door een museum

Zijn jullie museumhoppers van het eerste uur? Dat kan ook virtueel nog steeds. Velen musea hebben de deuren online geopend en kun je, zonder toeristen of rondrennende kinderen, genieten van alle kunst. Deel het scherm met elkaar en geniet als groep van de Nachtwacht of de Mona Lisa.

7. Heel Holland Bakt (er niets van)

Was Heel Holland Bakt ook altijd het hoogtepunt van je zondag? Ga nu met je vrienden de strijd aan en bak tegelijk de mooiste kunstwerken vanuit huis. Wie is deze week de topbakker? Bakkers klaar, bakken maar!

Welke tip ga jij bij het videobellen uitproberen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

videobellen tips

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved