Weekendje in eigen land | Logeren bij Noordzee resort Vlissingen

Yes je leest het goed! The Daily Dutchy heeft de Amsterdamse ring wederom verlaten om kennis te maken met het Zeeuwse Vlissingen. Vlissingen is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op het voormalige eiland Walcheren. Wij hadden het genoegen om een aantal dagen te logeren bij het Noordzee resort Vlissingen. Benieuwd naar dit avontuur en het resort? Lees dan snel verder! 

Logeren in Vlissingen

Even ontsnappen aan de realiteit in eigen land was al een trend in 2020, maar in 2021 zal deze trend ook zeker niet verdwijnen.

“LARGO biedt luxe accommodaties van internationale allure”

Voor het ultieme vakantiegevoel in deze tijd, hoef je echt niet ver te reizen en dat bewijzen de organisaties van LARGO. Hier ben je aan het juiste adres voor je favo staycation verblijf binnen Nederlandse grenzen. Van stijlvolle watervilla’s, luxe penthouses, natuurhuisjes en duinlodges nabij het strand. In zo’n laatste huisje hadden wij het genoegen te verblijven in hartje Vlissingen met The Daily Dutchy.

Vlissingen Zeeland
Noordzee Vlissingen Zeeland

Hink, stap, sprong op het strand

Bij aankomst in het Largo park (dit gaat Roompot worden) worden we in eerste instantie verrast door de tennisbanen nabij de receptie. Gelukkig liggen de huisjes er iets vanaf en heb je er verder niet zoveel last van. Je kunt zelfs ook gebruik maken van de tennisbanen en deze huren inclusief rackets. Dit hebben wij een ochtendje gedaan en dat was erg vermakelijk!

Het park en de huisjes liggen in een natuurlijke omgeving nabij de duinen van Vlissingen, net achter de Boulevard. Verstopt tussen de bomen en daardoor heb je veel privacy. Op nog geen 250 meter lopen (een trapje op omhoog) vind je het strand met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Daarmee wordt het beste van twee werelden gecombineerd: de oneindige mogelijkheden van het strand, de zee en Walcheren als groene achtertuin én het stadse karakter van Vlissingen.

Eenmaal aangekomen bij onze Duinlodge voor 6 personen begin ik (Vivian) meteen te glunderen van het interieur, de ruimte en de luxe. Alles is tot in de puntjes verzorgd en heeft de luxe van een hotel. Het huis heeft qua smaak echt een modern Beach-house stijl en is daarmee zeker sfeervol en passend met de omgeving.

resort Vlissingen Zeeland logeren

De keuken heeft alles wat je maar nodig hebt, van een goed koffiezetapparaat tot alle keukenapparatuur die je maar kunt wensen. Geen straf dus om lekker binnen te blijven, de haard aan te steken en te kokkerellen! Leuk om een van de recepten van The Daily Dutchy te maken.

logeren resort Vlissingen Huisje Zeeland

Het huisje heeft drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer een luxe bad heeft. De andere kamers beschikken over een eigen inloopdouche. Genoeg plekken in het huisje dus om heerlijk te ontspannen en genoeg plekken in de buurt voor een lekkere wandeling!

vlissingen boulevard

Good to know

Een Duinlodge voor 6 personen waar wij gelogeerd hebben kun je al boeken voor slechts €67 per nacht. Voor meer informatie en opties raden wij je aan even een kijkje te nemen op LARGO. Dit park zal binnenkort Roompot worden.

Ben jij bekend met Vlissingen in Zeeland? Wij raden je dit resort in Vlissingen zeker aan!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Bron beeld: Vivian Secrève – The Daily Dutchy

Noordzee resort Vlissingen – Weekendje Vlissingen – Zeeland

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved