Fashion Trend | Geel + Shopping

Ook wij zijn ons ervan bewust dat niet elke vrouw de kleur geel kan hebben. Gelukkig zijn er diverse tinten geel en draait het dit keer niet enkel om kanariegeel. Als je een getinte huidskleur hebt is het aan te raden om te gaan voor mosterdgeel, maar als je het kunt hebben kun je ook gaan voor poeder geel. Haal de lente in jouw garderobe met deze trendkleur en steel de show. Lees gauw verder!

Nu de zon steeds meer haar gezicht laat zien is het niet zo gek dat je zin hebt om je garderobe een drastische make-over te geven. Weg met al die (te) warme kleding en laten we voorzichtig enkele dunne stoffen naar voren halen. De zonnige en opvallende trendkleur is wellicht even wennen, maar hiermee steel je zeker de show!

Met de kleur geel kun jij jouw outfit opfleuren. De kleur geel kan erg veelzijdig gebruikt worden aangezien er diverse soorten geeltinten zijn. Natuurlijk, geel met zwart combineren oogt erg stijlvol en is erg voor de hand liggend. Daag jezelf zo nu en dan uit door een opvallende gele accessoires te dragen of combineer jouw outfit met sneakers in deze opvallende trendkleur.

Shop ze!


Mango €35,99


Mango €49,99


Mango €25,99


Modemusthaves €44,95


Modemusthaves €24,95


Urban Outfitters €62


Urban Outfitters €12


Urban Outfitters €29


ASOS €47,30


ASOS €4,05

Haal jij de lente in jouw garderobe met deze trendkleur?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved