8x Cinnamon rolls klappen in Amsterdam

Verkopen ze ergens cinnamon rolls of cinnamon buns (wat zeg jij!?), dan wandelen we hier graag een stukje voor door. Deze lekkernij is namelijk een match made in heaven met je matcha latte to go. Heb je dit nog nooit gegeten? Dit Zweedse kaneelbroodje moet je echt een keer porberen. Lees: een broodje met een boter-kaneelvulling. Waar je moet zijn? The Daily Dutchy heeft een lijstje voor je samengesteld. Hier eet je de lekkerste cinnamon rolls van Amsterdam!

cinnamon buns Amsterdam kaneelbroodje cinnamon roll

Deze lijst met de lekkerste cinnamon buns van Amsterdam is op willekeurige volgorde! Nog nooit een lekker kaneelbroodje geproefd? Bij deze hotspots moet je zijn!

#1 Arket

We love Arket. Of je hier nu komt winkelen om de leukste interieurinspiratie op te doen of met een nieuwe outfit de deur uit wandelt. Geen succes gevonden in de winkel? Dan kun jij jezelf hier gelukkig altijd troosten met het welbekende kaneelbroodje van Arket. Je hebt hier namelijk een cinnamon roll met pistache nootjes en hierdoor smaakt je koffie in Amsterdam ook gewoon een stuk beter. Ik zeg doen!

Adres: Koningsplein 20

#2 Scandinavian Embassy

Hier aten wij onze eerste cinnamon bun in Amsterdam en we waren meteen verkocht. Dit moeten we vaker eten! Deze leuke Scandinavische hotspot vind je aan het Sarphatipark en hier drink je ook nog eens verdomd goede koffie. De buns komen bij Scandinavian Embassy vers uit de oven en het lekkerst eet je ze een beetje warm.

Adres: Sarphatipark 34

#3 The Coffee District

Deze populaire plek kom je vaak tegen op Instagram en wij begrijpen wel waarom. Lekker sfeertje, goede koffie, vlak bij het Vondelpark en goede cinnamon buns. Voordat je een herfstwandeling maakt, haal je bij The Coffee District je kopje koffie en kaneelbroodje!

Adres: Hendrik Jacobszstraat 18

#4 Terrasmus

Deze gezellige hotspot is vooral bekend bij buurtbewoners van het gezellige Erasmuspark. Verklap ik hiermee, dat ik hier ook een bewoonster van ben? 🙂 Naast de lekkere broodjes bij Terrasmus, kun je hier ook een lekkere warme drank to go halen. We raden je hier aan om het vegan bananenbrood mee te nemen en zoals je wellicht al begreep, verkopen ze hier ook een cinnamon roll!

Adres: Erasmuspark 1

Zin in nog meer lekkernijen? Klik hier voor de lekkerste bakkerijen van Amsterdam!

#5 Selma’s

Doe je een tour de cinnamon rolls? Dan kun je vanaf het Erasmuspark doorlopen naar als je het ons vraagt de hotspot met de beste cinnamon buns van Amsterdam-West! Aan de Jan van Galenstraat vind je namelijk Selma’s Bakery. Hier weten ze wel hoe ze een kaneelbroodje moeten maken. Ze verkopen er zelfs verschillende soorten!

Adres: Jan van Galenstraat 70

cinnamon buns Amsterdam kaneelbroodje cinnamon roll

#6 4850

Vlak bij het Oosterpark vind je hotspot 4850. Overdag score je hier de lekkerste cinnamon buns van Amsterdam en in de avonduurtjes kun je hier heerlijk dineren. De geur van kaneel en boter wandel je hier letterlijk tegemoet.

Adres: Camperstraat 48-50 

#7 Public Space

Een heerlijke plek om te flexwerken in Amsterdam. Je laptop klap je hier zonder gezeur open en om jezelf te trakteren voor al het harde werken, kun je bij Public Space bij je bakkie pleur ook een cinnamon roll bestellen.

Adres: Bercylaan 301

#8 LOT61

Ook deze hotspot staat al vernoemd in meerdere van onze lijstjes. Aan de kinkerstraat vind je Lot61 Coffee Roasters. Ze branden hier hun eigen koffiebonen en als je er als de kippen bij bent, score je hier ook een lekkere cinnamon bun! Je moet wel geluk hebben, want de cinnamon buns zijn hier snel uitverkocht!

Adres: Kinkerstraat 112

Welke hotspot met de lekkerste cinnamon rolls van Amsterdam mis jij nog in dit lijstje? Laat het ons weten!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookPinterest en Instagram!

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.