8x Hier vind je single mannen in Amsterdam!

Leef jij een vrijgezellig bestaan en wil je met je vriendinnen op boevenpad in Amsterdam? Echte mannen spotten in het wild? Een keer wat anders dan Tinderen en stippen op de bank? Dan ben je bij de volgende barren, cafés en restaurants aan het juiste adres voor vrijgezellen mannen in Amsterdam. Tijd voor een kroegentocht vanavond. Dus trek je stoute schoenen aan en gaan met die banaan. Hier vind je single mannen in Amsterdam!

single mannen in Amsterdam - Vrijgezellen mannen in Amsterdam - Vrijgezel in Amsterdam

Bars in Amsterdam waar je vrijgezellig mannelijk vlees vindt!

Het lijkt soms het zoeken naar een speld in een hooiberg. Zoeken naar liefde is mission impossible in Amsterdam, waar meer vrouwen dartelen dan mannen. Gelukkig zijn er nog plekjes te vinden in Amsterdam, waar er heel wat mannelijk schoon op afkomt. Zin om de hort op te gaan met je vriendinnen en misschien wel de liefde van je leven tegen te komen? Dan wil je bij de volgende plekken een drankje doen!

>>> Bij deze hotspots vind je single mannen in Amsterdam!

#1 Bar Bukowski

Vrijdag en zaterdag kijk jij je ogen uit in deze bar in Oost. De kans dat een knappe man een drankje voor je haalt waarna de vonk overslaat is dus zeker aanwezig. Bij Bar Bukowski kun je in een hip stadscafé live swipen met een cocktail in je hand. Super gezellig om hier je vrij-mi-bo te starten en wellicht de liefde van je leven tegen te komen!

Locatie: Oosterpark 10

#2 Café Panache

https://www.instagram.com/p/Bn3zSPiiNLq/?utm_source=ig_web_copy_link

In Café Panache in West staan de knappe mannen vooral áchter de bar, dus dat wordt een maand sparen tot je zoveel Gin Tonics kunt bestellen, dat de barman in kwestie je gaat zien als een bekende en het praatje dat volgt uiterst soepel verloopt. Tevens kun je hier ook heel lekker eten met vrienden en vriendinnen. In het weekend is het altijd feest bij Panache. Winning!

Locatie: Ten Katestraat 117

#3 Kopstootbar

Hier wil je graag een keer langs gaan, trust me! De bar bevindt zich op het Leidseplein en is de ideale plek voor een trip down memory lane. Vervang Flügel voor Wodka Spa Rood, de dansvloer voor een íets intiemer plekje en het kán zijn dat jij je eerstvolgende avond in de Kopstootbar op je netvlies hebt. Een kopstootje is overigens een shot jenever en een biertje!

  • Marnixstraat 429

#4 Joe & The Juice

De Scandinavische sapjesbar Joe & The Juice is in april overgewaaid naar Nederland. Je kunt er daten met Joe en zijn Juices. De sapjes, smoothies en sandwiches voldoen aan kwaliteiten als ‘vers’ en ‘healthy‘. En de zogeheten ‘Joe’s ‘achter de bar zijn ware hotties waarvan je hoopt dat het vrijgezellen zijn. Ook kun je hier prima met je laptop lekker flexwerken in Amsterdam en loeren, naar die boys links en rechts van je, die ook aan het werk zijn.

Locatie: Cornelis Schuytstraat 50

#5 Ebeling

Vrouwen die een zwak hebben voor mannen zoals Manuel Broekman, verwijzen we door naar de Ebeling op donderdag- of vrijdagavond. Leden of oud-leden van het corps willen zich hier wel eens verzamelen. Geen man om op te eten gespot? Strijk neer op het terras voor één van de vele dunne pizza’s die op de kaart staan (met spekjes, ui en peterselie!).

Locatie: Overtoom 52

#6 Het Skate Café Amsterdam

In het Skate Café kun je echt skateboarden. Voor de beginners natuurlijk het perfecte moment om je charmes in de strijd te gooien en de mannen aan de bar om hulp te vragen. Want ehh… hoe moet dat ook alweer skaten? Elke jongen heeft dit in zijn jeugd gedaan, dus dit breekt meteen het ijs. Daarna tijd voor een biertje en misschien wel een ander pleziertje. Voor het Skate Café ben je in Noord aan het juiste adres. Pontje over dus en samen romantisch met het pontje terug.

Locatie: Gedempt Hamerkanaal 42

>>> Lees verder voor meer hotspots met vrijgezellen mannen in Amsterdam!

#7 Café Thuys

In het weekend is het hier altijd druk of het nu zomer of winter is. Pilsen na het werk doen de vrijgezellen mannen van Amsterdam bij Café Thuys. Een single man in Amsterdam hier aan de haak slaan, voelt als thuiskomen. We kunnen niet garanderen, dat dit in nuchtere toestanden gebeurt.

Locatie: De Clercqstraat 129

#8 Five Brothers Fat

Flaneren doe je hier met een Esma (Espresso Martini) in de hand. Eerst lekker dineren en daarna hoppa naar de bar. Five Brothers Fat heeft meerdere locaties, voor het echte werk raden wij je aan om naar de locatie in de Pijp te gaan. Niet alleen de barmannen zijn hier erg vervelend om naar te kijken, maar het mannelijk schoon wat net als jij een drankje komt doen ook! Tevens ook een leuke plek om gewoon te daten.

Locatie: Hobbemakade 64

Welke bar spreekt jou het meeste aan!? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Single mannen in Amsterdam – Vrijgezellen mannen in Amsterdam – Vrijgezel Amsterdam

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.