In de agenda | Dutch Creativity Festival

Alle creatievelingen uit Nederland verzamelen! Op 20 en 21 september zal er namelijk het Dutch Creativity Festival gehouden worden en zoals het in de naam al vermeld staat: dit festival is voor iedereen die overstroomt met creativiteit. The Daily Dutchy is hier helemaal fan van om en we vertellen je precies waarom! Lees je mee? 

In de Agenda Dutch Creativity Festival The Daily Dutchy

Het Dutch Creativity Festival zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden en is georganiseerd door ADCN en The Student Hotel. Het Student Hotel zal ook de locatie zijn voor dit unieke concept waarbij het voor een ontzettend breed publiek mogelijk is om zich nog verder te ontwikkelen in zijn of haar creativiteit. Van muzikanten tot interieurontwerpers, iedereen is welkom!

Tijdens het festival zal een bomvol programma ervoor zorgen dat jij je geen seconde verveelt. Zo is er een expositie van kunstenaars die genomineerd zijn voor de Dutch Creativity Awards 2019, kun je met creatieve experts en merken aan de slag en samen sparren tijdens een gesprek in één van de LABS, worden er verschillende masterclasses gehouden door grote namen in de business (zoals Marcel Wanders) en leer je mensen uit het vak op een hele speciaal manier kennen..

Er zullen namelijk ook bedroom sessions plaatsvinden waarmee je (letterlijk!) de lakens deelt met innovatieve studio’s, bureaus en merken. Hoe leuk is dat! En ontzettend leerzaam. En ben je nog niet uitgekeken? Ga een stap verder en kijk in de toekomst met specialisten uit het vak of doe mee aan een cursus waarmee je iets leert om je nog beter te onderscheiden van de rest.  Kortom: er valt genoeg te doen!

In de Agenda Dutch Creativity Festival The Daily Dutchy

Nice to know

Tijdens het Dutch Creativity Festival zal ook de Dutch Creativity Award uitgereikt worden. Dit is een award die creatievelingen krijgen voor hun prestigieuze werk. De award kon behaald worden door mensen uit verschillende branches zoals advertising, media, film, animatie, muziek, graphic en fotografie. Ook waren er dit jaar twee nieuwe categorieën, de ”side-project” en ”culture” waarbij mensen gekozen worden die uit eigen initiatief een project opzetten en gefocust zijn op de creatieve cultuur. En de winnaars zijn dus ook meteen te zien bij de expositie! Dat wil je toch zien?

Good to know

Het Dutch Creativity Festival is op 20 en 21 september, in The Student Hotel City in Amsterdam. Kaarten koop je via de site en is het mogelijk om kaarten te kopen voor één dag of voor het hele weekend!

Ga jij naar het Dutch Creativity Festival? 

Bron beeld: De Dutch Creativity Festival

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!