Verveeld? Geef je op voor de Huiskamer Challenge van classicnl

Zing jij tijdens karaoke altijd de sterren van de hemel of tokkel jij maar al te graag op je gitaar? Dan moet jij je zeker opgeven voor de Huiskamer Challenge van classicnl. Die zoeken namelijk de beste musici van Nederland. En dat klinkt The Daily Dutchy als muziek in de oren! 

Wees niet bang, wij zullen ons niet opgeven.. 😉

The Daily Dutchy Huiskamer Challenge

Huiskamer Challenge

Nu je al een tijdje thuis zit weet je vast wel hoeveel dakpannen het huis tegenover jou heeft. En hoe vaak de buurvrouw haar hond op een dag uitlaat. En heb je Netflix waarschijnlijk al helemaal uitgespeeld. Door het coronavirus moeten we helaas allemaal binnen blijven en gaan er een hele hoop evenementen niet meer door. Gelukkig hoef jij je dagelijkse portie muziek niet te missen dankzij de Huiskamer Challenge van classicnl (voorheen Classic FM) en de Bankgiro Loterij.

Met de tiendaagse Huiskamer Challenge wil classicnl musici en luisteraars helpen deze onrustige tijden door te komen en mensen te inspireren met elkaars muziek. Daarom zoeken ze de beste huiskamer muzikanten van Nederland en kun jij ook nog eens genieten van alle inzendingen. Hoe leuk is dat?

Dus heb jij een gouden keeltje á la Mariah Carey of speel jij de mooiste muziek achter een vleugel, laat je dan van je beste kant horen en stuur een filmpje in naar classicnl. Dit mag een bestaand liedje zijn, maar een eigen compositie kan natuurlijk ook. En of je nu liever solo zingt of als duo, trio of kwartet wil: alle muziekgenres zijn welkom en iedereen die ouder is dan 18 jaar mag alles in de strijd gooien om te winnen.

En wat je zoal kunt winnen? Nou, daar gaat je hart als muzikant waarschijnlijk een stuk sneller van kloppen. Zo wordt er dagelijks een winnaar getrokken die €250,- wint en maak je kans op de hoofdprijs: een optreden in het Concertgebouw in Amsterdam tijdens de Bankgiro Loterij Zomerconcerten, €3500,- en een platencontract bij Challenge Records.

Nice to know

Alle opnames die ingestuurd worden, zijn te zien op de site van classic.nl en op de Facebook-pagina. Daar kan iedereen de inzendingen beoordelen en bepaalt het aantal likes samen met de beoordeling van de vakjury wie er gewonnen heeft. De vakjury bestaat onder andere uit Tania Kross, Dominic Seldis en Jan willen de Vriend. Trommel dus al je vrienden, familie, collega’s, buren, mislukte Tinderdates en vage kennissen op en zorg ervoor dat jij genoeg likes krijgt. En wie weet komen jouw lang gekoesterde dromen wel uit!

Good to know

Heb jij wel oren naar deze toffe wedstrijd? Dan heb je tot 5 april de tijd om al jouw creativiteit, muzikaliteit en charmes in één filmpje te stoppen en in te sturen via de site van classicnl. Succes!

Ga jij je opgeven voor deze toffe wedstrijd?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!