Interieur trend | Glazen Stolp

De glazen stolp is terug van weggeweest! Lang, lang geleden was dit al een heuse trend en werd de stolp gebruikt om over vers gebak te zetten, maar vandaag de dag heeft de stolp een nieuwe functie. Een chique item in je interieur, die op verschillende manieren wordt ingezet om extra aandacht te geven aan een item wat zich binnenin de stolp bevindt. Denk aan een mooie veer, je favoriete cactus of dat ietwat kitscherige beeldje waar je maar al te blij mee bent. Er mag gepronkt worden en om die reden zetten wij de stolp in het zonnetje. Lees snel verder, doe leuke inspiratie op en shop je eigen glazen stolp!

stolp

Een “magische” touch aan je interieur

Een mooi item wat volgens ons zeker niet in je interieur mag missen. De stolp geeft iets magisch. Het glas is zeer chique en verbloemt niets. Het geeft een soort van “don’t touch this” effect. En daarmee bedoelen we natuurlijk hetgeen wat zich binnenin bevindt.

De glazen stolp is verkrijgbaar in verschillende maten en hier kun je leuk mee spelen. Bijvoorbeeld met twee verschillende groottes naast elkaar. Daarbij is het voetstuk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren voetstuk, wat goed past bij de marmertrend of een houten voetstuk. Leuk om als eyecatcher op een bijzettafeltje, de eettafel of naast je boeken op het boekenplankje te zetten.

stolpbloem

Kijk snel welke drie mooie items wij hebben uitgezocht!

collagestolp
1: De Bijenkorf €35,95 / 2: Hema €10 / 3: Home24 €25,99

Wat vind jij van de glazen stolp? Hot or not?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.