Vier Pasen Bourgondisch met de lentepakketten van Par Hasard

Wie liever niet naar de supermarkt wil, maar wel wil genieten van Pasen en seizoensproducten mag in haar handen knijpen. Café – Friterie Par Hasard bezorgt namelijk lentepakketten aan iedereen in Nederland. Zo kun je alsnog met lekker eten van elkaar genieten. The Daily Dutchy vertelt je waarom je dit wil hebben!

The Daily Dutchy Par Hasard

Par Hasard

Haye! Ook in de tijd van corona kun je genieten van het Bourgondische leven in Limburg. Met de lentepakketten van Par Hasard heb je namelijk alle ingrediënten in huis om gezellig lang te tafelen. En niet alleen de eerste Paasdag, maar ook de tweede! Waar moet je anders toch heen?

Om de lentepakketten zo Bourgondisch mogelijk te maken, heeft de friterie de handen ineen geslagen met boeren, telers, kwekerijen en lokale traiteurs. Zo komen de Limburgse asperges van boerderij de Winkelmolen, de Hollandse krieltjes van John van der Kroon, ambachtelijk gekookte ham van slagerij Nice to Meat en eieren en roomboter van kaasmakerij Catherinadal.

Voor een klein bedrag extra kun je ook nog de authentieke Par Hasard frieten toevoegen en dippen in de welbekende bearnaise-mayonaise. Spoel het weg met een goed glas rood of wit dat ook in het pakket zit en je avond kan niet meer stuk. Vergeet niet te walsen!

Het Paasdiner laten bezorgen is al een eitje, en zo zit dat ook met de afsluiting van je diner. Par Hasard heeft namelijk gekozen voor een afsluiting met Beluga Easter Roulette bonbons. Deze eieren moet je tegen elkaar slaan en diegene zonder barst, heeft gewonnen. Ook deze bonbons komen uit de buurt, Maastricht welteverstaan, en bevatten een combinatie tussen karamel en gezouten popcorn. Wees alleen niet te gretig, één van de vier is ‘The Killer‘ en bevat de allersterkste variant van de Amerikaanse peper van ‘Mad Dog‘.

Wil je een bijpassende outfit? Doe hier inspiratie op!

Nice to know

Bij de lentepakketten krijg je niet alleen een tafel vol met wat lekkers en de glazen goed gevuld, maar zorgt Par Hasard ook nog voor de muziek. In het pakket zit namelijk een QR-code naar een nostalgische playlist die helemaal aansluit op jouw feestmaal. Met muziek variërend van Charles Azavour en Edith Piaf tot aan Andre Hazes en Johnny Jordaan. Nu is de hamvraag natuurlijk wel: staat Limburgs trots Andre Rieu ook in de lijst? One way to find out!

André Rieu - And The Waltz Goes On (composed by: Anthony Hopkins ...

Want in dat geval, moet je zeker niet vergeten te walsen! 😉

Good to know

Par Hasard bezorgt in heel Nederland en bevat het eten voor twee personen dat genoeg is voor maar liefst twee paasdagen. Voor een pakket betaal je €69, (oftewel €34,50 p.p.). Afhalen is ook mogelijk en kun je bestellen via de website, mail, telefonisch of per app.

Hoe ga jij de Pasen vieren?

Bron beeld: Par Hasard

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!