6x Gezonde hotspots in Amsterdam

We houden allemaal van lekker eten en van een goede Napolitaanse pizza worden we erg blij! Soms heeft je lichaam en je mindset echter even behoefte aan een gezond ontbijtje, lunch of diner. Wij hebben een lekker lijstje gemaakt met onze favoriete gezonde hotspots in Amsterdam, waar je gegarandeerd gezonde opties op het menu vindt! 

Lavinia Good Food

LAVINIA Good Food is zeven dagen per week open en bevindt zich op de Kerkstraat 176 in Amsterdam. Tevens hebben ze een tweede locatie aan de Amstelveenseweg 192. De perfecte plek om lekker te brunchen, lunchen of voor een koffietje af te spreken. Echt één van onze favoriete onder de gezonde hotspots in Amsterdam. Ook kun je hier goed flexwerken.

dignita

Dignita

Bij Dignita vind je veel vegan, gluten- en lactosevrije opties zo valt ons op. Je vindt Dignita in het Vondelpark, De Hoftuin en Westerpark. De Broccoli, Kikkererwten & Feta fritter is één van onze favorieten gezonde lunches van de kaart! Een heerlijk en gezond restaurant.

avocadoshow gezonde hotspots

The Avocado Show 

Fans van de groene vrucht, opgelet! Naast eten van heel veel gezonde avocado’s kun je hier namelijk ook merchandise kopen om de hele wereld te laten zien wat jouw favoriete eten is. Van sweaters met de groene vrucht tot telefoonhoesjes, tassen en zelfs boeken. How avocadorable? Na de succesvolle locatie van ‘The Avocado Show’ in de Pijp (Amsterdam), kun je voortaan ook bij de Keizersgracht genieten van de hotspot: The Avocado Show Downtown. Aan je eiwitten kom je sowieso bij deze gezonde restaurants. Deze gezonde hotspots in Amsterdam vind je inmiddels zelfs buiten Amsterdam!

pokeperfect
Poké Perfect – by The Daily Dutchy

Poké Perfect

Van Poké Perfect gaat je healthy hartje een beetje sneller kloppen. Hoe fijn is het om je favoriete ingrediënten te mixen in één bowl en deze te versieren met de lekkerste toppings. Juist, dat is wat het concept van Poké Perfect is. Denk aan de populaire sushi bowl, maar er is nog veel meer lekkers waar jij een poh-kay (zo spreek je dit uit) bowl mee kunt creëren. Poké Perfect heb je in Amsterdam op vier locaties. Aan de Prinsengracht 502, de Linnaeusstraat 16, de Nieuwendijk 13H en aan de Kinkerstraat 71a.

gezonde hotspots

Sjefietshe

Vis is gezond en als je gek op vis bent, dan raden wij je zeker aan bij deze populaire zaak een bezoekje te nemen. De lekkerste ceviche van de stad! Ooit begonnen de boys met een pop-up, maar gelukkig is er nu met succes een vast restaurant op een heerlijke locatie geopend. Je vind het restaurant aan Ostadestraat 1!

moer

Café Moer

Of het je nou een moer kan schelen of niet: Café MOER is ab-so-luut een bezoekje waard voor degene die daar nog niet geweest is. Bij dit duurzame restaurant spelen dit keer groentes in plaats van vlees de hoofdrol. En deze groentes komen ook nog eens uit eigen tuin. Voor de vegetariërs onder ons is deze hotspot the place to be! Café Moer vind je aan de Amstelveenseweg nummer 7.

Voor welke gezonde hotspots in Amsterdam ga jij? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved