In de Agenda | Nachtelijk dineren bij C Amsterdam

Heb jij op zaterdag 23 februari nog geen plannen en ben jij net als The Daily Dutchy altijd in voor een lekker maaltje, ongeacht de tijd van de klok? Dan raden wij je aan om dit weekend deel te nemen aan het Nachtdiner bij restaurant C te Amsterdam. Speciaal openen de deuren van de Wibautstraat deze nacht zijn deuren en jij kunt hierbij aanwezig zijn. Lees snel verder voor alle ins & outs! 

Uitgebreid tafelen, fancy cocktails en fijne house beats

Bij C Amsterdam wordt je altijd verrast door spannende gerechten en fijne cocktails. Geen standaard menukaart met voor-, hoofd- of nagerechten, maar een kaart verdeeld in temperatuurzones. 

Vandaar de naam C, wat staat voor Celsius. Zo vind je er gerechten met 0-20 graden (rauw, koud), 40-80 graden (lage temperaturen), 100 graden (stoom of kook) en 200 graden (grill, plancha, tempura). Wie voor de full experience wil gaan kiest voor het 360 graden menu. Een reis langs alle zones en dat eenmalig midden in de nacht!

Tevens staat de C voor Cocktails, want de vernieuwde bar serveert zelfs world class cocktails en die wil jij tijdens het nachtdiner zeker allemaal proberen onder het genot van fijne tunes en een dansje en sjansje bij de DJ.

https://thedailydutchy.com/2018/11/09/6x-hier-vind-je-single-mannen-in-amsterdam/

Nice to know

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je ten zeerste aan te reserveren voor dit evenement! Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar.

Good to know

Het Nachtdiner vindt eenmalig plaats op zaterdag 23 februari vanaf 23.30 uur. Locatie is uiteraard restaurant C Amsterdam aan de Wibautstraat 125 te Amsterdam.

Zien wij jou bij het Nachtdiner in restaurant C Amsterdam?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.