In de Agenda | Moederdag met Mama Kelly’s Mama’s Market

Please Add Photos
to your Gallery

Hotspot MaMa Kelly in Den Haag komt op Moederdag met de vierde editie van MaMa’s Market. Houd jij van shoppen? Dan is dit een must visit voor jou! Naast fashion, accessoires, interieuritems en entertainment breidt MaMa’s Market dit jaar uit! Ben jij benieuwd naar dit te leuke event en wil jij hierbij aanwezig zijn met jouw geliefde moeder? Lees dan snel verder!

Mama Kelly

MaMa Kelly

In 2015 opende MaMa Kelly haar duren in Den Haag. De Urban Bistro is gevestigd op een industrieterrein in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek. Deze spot verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke gerechten met als signature dishes kreeft en kip. Het restaurant heeft een stoere look met een industrieel karakter waarbij de sfeervolle inrichting en de gastvrijheid een beleving geven die jou bij zullen blijven.

MaMa’s Market

MaMa’s Market is een lifestyle markt dat jaarlijks wordt georganiseerd door MaMa Kelly. Hier kan je onder anderen fashion en accessoires shoppen. Dit jaar breiden ze uit met een Food Market en DJ’s. Een soort minifestival dus, we like!

Met de kids is er ook rekening gehouden. Er is een Kids Playground aanwezig waar ze kunnen springen op luchtkussens, geschminkt kunnen worden en graffiti kunnen spuiten. Kindjes blij betekend mama ook blij! Mama kan dan rustig genieten van alles wat MaMa’s Market te bieden heeft terwijl de kids lekker aan het spelen zijn.

Good to know
MaMa’s Market vindt plaats op moederdag 14 mei op het parkeerterrein van de Caballerofabriek voor het restaurant van MaMa Kelly. Je bent welkom van 10:00 tot 17:00 uur en toegang is helemaal gratis! Adres: Saturnsstraat 100, Den Haag

Neem jij jouw moeder mee naar MaMa’s Market?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Bron: Mama Kelly
Bron beeld: Mama Kelly

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved