Berry Breakfast in a jar | Hero Le Fruit

Het ontbijt is iets wat je nooit moet overslaan. Hiermee start je de dag! Natuurlijk weten wij dat het af en toe lastig is om goed en gezond te ontbijten, maar daar gaat dit recept je een handje mee helpen. Dit ontbijt kun je namelijk meenemen voor onderweg, maar ook naar je werk. Handig voor de haastige ontbijter. En geloof ons de combinatie met zwarte kers en 85% pure chocolade is hemels en doet je denken aan die fijne bonbons met kersenlikeur. Lees snel verder voor dit recept in samenwerking met Hero Le Fruit.

herolefruittdd7

Benodigdheden:
– Een jar of pot die je goed kunt sluiten

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:
– Magere yoghurt
– 40 gram frambozen
– 40 gram Bramen
– 2/3 stukjes 85% Pure chocolade
– Granola met noten
– 1,5 eetlepel Hero Le Fruit Zwarte Kersen jam

herolefruittdd1
herolefruittdd2

Bereidingswijze:
Met de jar ga je in laagjes te werk om te zorgen dat je bij elke hap een smaaksensatie beleeft. Zo start je met een laagje magere yoghurt en zwarte kersen jam, vervolgens weer een laagje yoghurt en je voegt de bramen toe, vervolgens weer een laagje yoghurt en je voegt de frambozen toe, vervolgens weer een laagje yoghurt en je voegt tot slot nog een schep zwarte kersen jam, de gesneden chocolade en de granola toe. Je jar zit als het goed is nu goed vol, maar zorg er wel voor dat de pot nog goed te sluiten is. Natuurlijk kun je zelf kiezen in welke volgorde je de ingrediënten toevoegt. Echter raden wij wel aan de granola bovenop te doen om de knapperigheid te bewaren. Dit ontbijt kun je zowel in de avond al klaarmaken als in de ochtend. Draai de deksel er goed op, bewaar hem in de koelkast en je ontbijt is ready to go!

herolefruittdd4

Dit recept en meer recepten kun je vinden in de Jam Studio van Hero. Zelf een lekker recept? Upload dan jouw unieke recept in de Jam Studio en maak kans op een KitchenAid apparaat!

Heb jij al een jar in huis?

Bron beeld: The Daily Dutchy

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.