10x Comfy Coltruien

Het begint steeds kouder te worden en hoewel we het voor onszelf ontkennen, weten we dat de herfst nu echt is begonnen. Niets is zo fijn als je garderobe aan te vullen met warme kleding. Een coltrui hoort zeker thuis in jouw herfstgarderobe! Let wel dat het niet iedereen zijn of haar ding is, aangezien sommigen een benauwd gevoel krijgen van de hals van een coltrui. Hoe dan ook: de coltrui is een standaard trend gedurende de herfst en winter. The Daily Dutchy heeft speciaal voor jullie tien comfy coltruien op een rij gezet, waarmee je er absoluut warmpjes bijloopt!

Lange vesten en jassen, knusse coltruien en warme sweaters. Allemaal items die we dit seizoen gaan terugzien op straat en natuurlijk op de catwalk. Coltruien heb je in allerlei soorten en maten, gemaakt van diverse soorten stof. Het is misschien wel aan te raden om niet voor een coltrui van wol te kiezen, aangezien dit erg kan gaan kriebelen.

De coltrui is niet alleen sexy, maar ook nog eens ongelooflijk warm. Je hebt coltruien in allerlei kleuren, maar ergens is het toch wel een gouden regel om op z’n minst de basic kleuren in je garderobe te hebben hangen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, wit of grijs. Voor een stoere look kun je ervoor kiezen om een coltrui te dragen met daaronder een boyfriend jeans. Ga je liever voor een ietwat vrouwelijker look? Dan kun je ervoor kiezen om een strakke skinny jeans te dragen.

Shop ze!

shoeby2
Shoeby €29,95

shoeby1
Shoeby €29,95

mango3
Mango €29,95

mango2
Mango €29,99

mango1
Mango €25,99

bijenkorf3
De Bijenkorf €49,95

bijenkorf2
De Bijenkorf €46

bijenkorf1
De Bijenkorf €34

asos2
ASOS €16

asos1
ASOS €33,33

Vind jij coltruien ook zo fijn zitten?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved