10x De Leukste Sneakers

Sneakers zijn helemaal hot en elk jaar zien we weer diverse trends voorbij komen op het gebied van sneakers. Afhankelijk van persoonlijke smaak, vliegen bepaalde sneakers als warme broodjes over de toonbank. Verleden jaar waren witte sneakers onmisbaar en nu gaat het er vooral om wat jij leuk vindt. The Daily Dutchy heeft de tien leukste sneakers voor jou op een rijtje gezet. Shop dus snel jouw favoriet!

In principe is een sneaker speciaal gemaakt voor het dragen gedurende sportieve activiteiten. Echter wordt dit schoeisel steeds vaker als vrijetijdsschoenen gedragen.

Voorheen werden sneakers vooral gedragen onder een skinny jeans, maar nu kan je bijna elke outfit combineren met een hip paar. Sneakers zie je dus niet alleen maar onder een simpele spijkerbroek, maar het kan ook heel leuk staan onder een hotpants of lange rok. Sandalen of pumps zijn onmisbaar voor onder een leuke zomerjurk, maar ook nu zien we steeds vaker dat een jurk gemakkelijk te combineren is met een paar stoere sneakers. Door het dragen van deze schoenen oogt jouw outfit stoerder en het is bovendien ook de perfecte vervanger voor als je een hele dag lang op hoge hakken hebt gelopen.

Shop ze!

shoeby
Shoeby €34,95


ASOS €69,01


Mango €35,99


ASOS €84,50


ASOS €39,44


Mango €59,99


Mango €35,99


Mango €35,99


De Bijenkorf €89,90

shoeby2
Shoeby €49,95

Welke sneakers vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved