7 Mooie colberts voor op de werkvloer

Gedurende de koude seizoenen is het van groot belang om er warmpjes bij te lopen, zo ook op de werkvloer. Het dragen van een wollen trui houd je zeker warm, maar oogt niet altijd representatief. Bij sommige banen is het zeer belangrijk om er representatief bij te lopen en dat kan op diverse manieren. Denk bijvoorbeeld aan een broekpak of een mooi en toch modieus jasje. Zo sla je twee vliegen in een klap! The Daily Dutchy heeft speciaal voor jullie zeven mooie colberts op een rij gezet!

Er representatief uitzien is van groot belang op de werkvloer of voor een zeer belangrijke sollicitatiegesprek. Het dragen van een broekpak is wellicht een optie, maar voor de vrouwen die iets meer variatie willen is het dragen van een colbert een goed alternatief. Het voordeel van zo’n mooi jasje is namelijk dat je het eindeloos kunt combineren en erg tijdloos is.

Voor een ietwat sportieve look is het leuk om een jeans, blouse en daarboven een colbert te dragen. Ga je gelieve voor iets wat meer elegant is? Dan is het leuk om een jurk te dragen met daarboven een jasje. Tevens kun je eindeloos combineren met dit welbekende jasje en op verschillende manieren dragen. Niet alleen naar je werk, maar ook als je lekker vrij bent!

Shop ze!

zalando2
Zalando €24,95

zalando1
Zalando €34,95

modemusthaves1
Modemusthaves €54,95

mango3
Mango €59,99

mango2
Mango €79,99

mango1
Mango €49,99
asos2
ASOS €60

Draag jij graag een colbert?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved