Fashion | De Gekleurde Streep

De zwart-witte streep is al jaren onze favoriet. Bij elk modemeisje hangt dit kledingstuk in haar kast. Nu is de streep terug van weggeweest, maar dit keer met wat meer kleur! Deze zomer is de gekleurde streep helemaal hot. Er komen steeds meer varianten voorbij, horizontaal, verticaal of in een kekke patroon. Wij hebben al veel meiden gespot met deze trend. En om die reden hebben wij zes leuke items voor je uitgezocht, dus lees snel verder! 

De welkbekende zwart-witte streep heeft zijn bekendheid te danken aan de Franse zeelieden. Het stond voor veiligheid op de boot. Tijdens de lange vaartochten kon het wel eens voorkomen dat er namelijk een man overboord sloeg. En dan was de Bretonse streep ‘vaak’ de redende engel in het water. Zo waren de mannen goed te zien in het woeste water.

De streep is in het modebeeld niet meer weg te slaan en deze zomer zien we voornamelijk de gekleurde streep terug op straat. De streep is makkelijk te combineren en je kan er op verschillende manieren je eigen stijl aan geven. Stoer met een jeans en klassiek met een mooie pantalon bijvoorbeeld, maar ook leuk om de streep terug te laten komen in een jurkje, rokje of broek!

Wij zijn fan. Shop ze!

asos1
ASOS €14,08

asos2
ASOS €30,98

forever21
Forever21 €18

Mango1
Mango €29,99

Boohoo
Boohoo €17

Mango2
Mango €35,99

Wat vind jij van gekleurde strepen? Hot or not?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved