Slow Fashion by Lemonade Amsterdam

Het upcoming Amsterdamse Fashion label Lemonade Amsterdam ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Het jonge merk is opgericht door Nathalie Klok en gericht op vrouwen en meisjes die dromen van een eenvoudig, maar avontuurlijk leven. Denk aan basic items met een leuke twist, die voor verschillende gelegenheden draagbaar zijn. Benieuwd naar dit gave Nederlandse merk? Lees dan snel verder en maak kennis met Lemonade Amsterdam!

4
3

Slow Fashion is iets wat voorop staat bij het Amsterdamse merk Lemonade. Een Fashion label voor zowel vrouwen als meisjes met een eenvoudig, maar vooral avontuurlijk leven. Basic items met een beetje extra. Denk daarbij aan een glas water met limonadesiroop. Het geeft de smaak van water net een aangename twist. Dit is wat het merk Lemonade ook doet met haar collectie. Het geeft je net dat extra’s, wat je outfit een leuke twist geeft.

De collectie daarentegen wordt volledig ontworpen en genaaid in Amsterdam en dit maakt het plaatje compleet als je praat over Slow Fashion. Geen gehaast productieproces, maar een shirt wat met liefde ontworpen en in elkaar genaaid is en zo ook uniek in zijn soort. Lemonade Amsterdam maakt je outfit dan ook perfect voor als je om de hoek een lekkere kop koffie gaat drinken, maar ook leuk voor een meer gekleede gelegenheid met high heels.

Lemonade droomt van een wereld die meer eenvoud heeft en rust biedt. En wij van The Daily Dutchy dromen hier stiekem ook van, maar dan wel met een te gekke outfit en koffie! Zo simpel kan het soms zijn…

1

Good to know
Lemonade Amsterdam is te bestellen via de webshop. Het Slow shirt wat onze Vivian draagt kost slechts €34,95. De collectie bestaat uit te gekke denim dresses, shirts, jasjes, rokjes en truien. Het duurt zo’n tien dagen voordat je bestelling in huis is. Het is immers Slow Fashion en wordt met de hand genaaid.

2

Was jij al bekend met Lemonade Amsterdam?

Bron: Lemonade Amsterdam
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pris Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

*Gesponsord
© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.