10x Hippe jumpsuits

Een trend die altijd terugkomt, maar wel altijd in een nieuw jasje, is de jumpsuit. De jumpsuit heeft de beenlengte van een spijkerbroek, maar het zomerse stofje voor gedurende de warme zomerdagen. Bovendien zit een jumpsuit losjes, waardoor het gemakkelijker is om erin te bewegen. Wij van The Daily Dutchy hebben tien mooie jumpsuits voor aankomend seizoen voor jullie uitgekozen. Shop dus snel jouw favoriet! 

Een jumpsuit is een kledingstuk die ab-so-luut niet mag ontbreken in jouw garderobe. Het handige van een jumpsuit is dat je het eindeloos kunt combineren. Veel vrouwen vinden het een nadeel dat een jumpsuit zo losjes zit, omdat het niet bepaald je lichaam accentueert. Maar met een paar opvallende sieraden vestig je de aandacht op iets anders. Let er wel op dat je bij een jumpsuit met een drukke print niet al te grote sieraden moet dragen.

De jumpsuit is bijna geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt er een colbert boven dragen met een paar hoge hakken voor naar je werk. Voor een dagje uit kun je je jumpsuit combineren met een leren jasje en een paar sneakers. Tegenwoordig heb je jumpsuits in allerlei soorten en maten. De kleuren en patronen zijn eindeloos. Ook heb je jumpsuits die zeer vrouwelijk ogen, zoals een jumpsuit waarvan de rug open is. Bij dit soort jumpsuits is het haast te zonde om er iets overheen te dragen, aangezien je rug gezien mag worden. Shop ze!

Modemusthaves1
Modemusthaves €29,95

Mango3
Mango €49,99

Mango2
Mango €39,99

Mango1
Mango €49,99

Forever211
Forever21 €38

Bijenkorf1
De Bijenkorf €50

Modemusthaves2
Modemusthaves €34,96

ASOS1
ASOS €45,07

ASOS2
ASOS €39,44

Shoeby1
Shoeby €39,95

Welke jumpsuit vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved