Shopping | 10x Musthave cross-body bags

Op elk gebied zijn er trends. De ene trend wil je graag volgen en de andere trend laat je gelieve links liggen. Op het gebied van tassen zien wij voortdurend diverse trends voorbijkomen op de catwalk. Inmiddels hebben we oneindig veel materialen en kleuren voorbij zien komen, maar ook veel diverse soorten modellen. Voor dit seizoen is het hebben van een cross-body bag een absolute must! The Daily Dutchy heeft speciaal voor jullie tien musthaves op een rij gezet!

De ene tas is de ander niet. Als een ding van groot belang is gedurende het aanschaffen van de juiste tas, dan is het wel dat er voldoende ruimte in moet zitten om al jouw spullen erin kwijt te kunnen. Niets is zo hinderlijk als het hebben van een tas waar niet alles in past. Toch is het voor bepaalde gelegenheden juist prettig om een kleine tas bij je te dragen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een kleine cross-body bag. Alhoewel je deze tas in diverse formaten kunt verkrijgen, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak.

Het dragen van een cross-body bag is ideaal voor uitgaansgelegenheden, maar ook voor als je een dagje weggaat en niet al te veel bij je wilt dragen. Het fijne van een cross-body is, is dat je de tas langs je lichaam kunt dragen. Vandaar de naam ‘cross-body’. Sommige vrouwen vinden het prettiger om een cross-body bag over hun schouder te laten hangen, terwijl andere vrouwen het gelieve langs hun lichaam laten hangen. Het is maar net wat je zelf fijner vindt.

Shop ze!

modemusthaves1
Modemusthaves €29,95

miinto1
Miinto €59,95

mango5
Mango €35,99

mango4
Mango €59,99

mango3
Mango €29,99

mango1
Mango €35,99

mango2
Mango €35,99

asos3
ASOS €40

asos2
ASOS €46,65

asos1
ASOS €23,99

Wat vind jij van de cross-body bag? 

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved