Lentekriebels met de Brooks take-away brunch

Vanaf nu behoort restaurant Brooks bij de restaurants waar je eten kunt afhalen. Het restaurant is enkel geopend voor take-away. Maar zeker de moeite waard om aan je take-away lijstje toe te voegen. Tijdens het wachten is er genoeg vertier en kun je gratis koffie winnen. De brunch bevat een lentetwist zodat je extra geniet van dit seizoen. Wij krijgen hier spontaan de lentekriebels van! Jij ook? Lees dan gauw verder!

Nieuw concept

Misschien dat het je alweer compleet is ontgaan door alle hectiek in de wereld. Maar begin dit jaar introduceerde restaurant Brooks een geheel nieuw concept. Op de nieuwe kaart kan je vanaf nu ook allerlei lekkers vinden om samen te delen. Deze wereldse gerechten zijn bereid met de lekkerste seizoen producten. Met name van Hollandse bodem.

Lentekriebels

Voor de take-away brunch maakt restaurant Brooks zoveel mogelijk gebruik van lenteproducten. Zoals lente-ui, aardappelsoep of een groene aspergesalade. Niet alleen onwijs lekker, maar ook nog eens gezond! Heb je toch meer behoefte om te cheaten? Dan kan je ook kiezen voor Brook’s favourite ‘De BROOKS-hotdog’. Of ga voor de patatas bravas en kies een van de zelfgemaakte taarten als dessert voor na je take-away brunch. Jammie!

Nice to know

Restaurant Brooks heeft ervoor gezorgd dat het wachten op jouw bestelling leuk wordt. Je kan via twee van hun ramen (op gepaste afstand) schieten op een koffiebekertje. Lukt jou dit? Dan win je een gratis kop koffie. Kom je met je kleine neefje ook nichtje? Zij kunnen in de tussentijd blikken gooien of eendjes vangen. Zo worden de kinderen ook nog eens zoet gehouden.

Good to know

Het restaurant bevindt zich aan de Beethovenstraat 43, 1077 HN te Amsterdam. Op donderdag en zondag haal je van 12.00 uur tot 16.00 uur jouw lekkerste brunchgerechten af. Het is mogelijk om vooraf online jouw bestelling te doen of gewoon simpelweg aan het raam.

Word jij net zo blij als ons van dit seizoen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved