Fashion | 8x Strepen voor dit seizoen!

Zien we dat nou goed? Ja, ook dit jaar laat de strepen-trend van zich horen! Diverse modetijdschriften staan er vol mee en ook op de catwalk hebben wij deze trend opnieuw gespot. Ook dit jaar mogen stripes alle kanten opgaan (letterlijk) en gezien worden in diverse diktes. Dit is een trend waarmee je geheid gaat opvallen en het mag dus absoluut gezien worden. Wij op de redactie zetten alvast een streepje voor en hebben de tien leukste items met strepen voor jullie op een rij gezet! 😉 Lees gauw verder.

Het gebeurd niet vaak dat een trend van het ene jaar volgend jaar alweer een trend wordt, toch geldt dat wel voor de strepen-trend. Afgelopen jaar zagen we ze al in allerlei kleuren en maten voorbijkomen op de catwalk en ook dit jaar zal het niet verbazingwekkend zijn als we deze trend gaan terugzien.

Net zoals afgelopen jaar mag ook dit jaar de streep in allerlei leuke kleuren en verschillende diktes. Horizontaal, verticaal, diagonaal, de richting van maakt niks uit, zo lang het maar aanwezig is op het desbetreffende kledingstuk. Let er wel op dat horizontale strepen je over het algemeen brede maken en verticale strepen juist langer. Dit patroon is erg opvallend, dus wees je ervan bewust dat je het met iets moet combineren zoals een stoere spijkerrok of een mooie jeans.

Shop ze!


ASOS €45,33


Urban Outfitters €28


Urban Outfitters €26,14


Urban Outfitters €55,03


Mango €29,99


Mango €35,99


Mango €49,99


Modemusthaves €37,95

Ben jij ook zo gek op deze trend?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved