Expat in Amsterdam

Nederland is een land waar veel Expats komen en gaan. Een expat is iemand die tijdelijk in een land verblijft met een andere cultuur, dan die waarmee hij is opgegroeid. Vaak werk gerelateerd. Audrey Mezas startte in 2012 haar bedrijf Expat in Amsterdam op. Een groeiend bedrijf, die expats in Amsterdam en omstreken helpt om zijn of haar weg te vinden in hun  prachtige stad. Onder haar motto; “Why take a year to get settled, when it only takes a few weeks,” gaat zij graag de uitdaging aan om Amsterdam als een ‘thuis’ te laten voelen. Benieuwd hoe Expat in Amsterdam dit realiseert? Lees dan snel verder!

6-versie2

Audrey Mezas (50 jaar) is geboren in Amsterdam en woont hier samen met haar zestienjarige dochter. Een echte Amsterdamse zul je denken, maar Audrey is maar liefst 17 keer verhuisd en heeft op 4 verschillende continenten gewoond. Haar interesse voor het buitenland en expats is dus niet uit de lucht komen vallen. Zoals haar cliënten zeggen “Audrey has been there and done that!”

“In mijn jaren werkzaam op de ZuidAs te Amsterdam, maar ook in de luchtvaart, heb ik enorm veel geleerd hoe om te gaan met de stress van anderen.” Aldus, Audrey Mezas.

Met Expat in Amsterdam begon Audrey in 2012 ‘Expat Personal Assistance’ te verzorgen aan internationale expats en families afkomstig uit de hele wereld. Met de eigen ervaring dat het leven van een expat niet altijd over rozen gaat. “Happy wife, happy life” is zeker waar, maar in haar werk realiseert Audrey ook vaak dat de mannen met veel stress rondlopen, als zij met hun familie in een nieuw land komen en de welbekende vriendenkring en baan achter zich laten. Om deze reden pakt Expat in Amsterdam als eerste, de persoonlijke wensen op van expats. Tevens helpt Expat in Amsterdam ook vaak Expats die alleenstaand naar Nederland komen. Dit betreft vaak ondernemers die in Nederland hun bedrijf opzetten en geen tijd hebben om de details van het immigreren te regen. Zo helpt Audrey met haar team ook bijvoorbeeld expats aan een woonruimte (huur of koop)  in Nederland. Hiervoor maakt zij gebruik van haar team van 8 makelaars.

Anno 2016 besloot Expat in Amsterdam het bedrijf onder te verdelen in drie takken:

  1. ‘Expat Personal Assistance by Audrey Mezas’ – Het persoonlijk en op maat begeleiden van Expats voor aankomst en tijdens hun verblijf in Nederland.
  2. ‘Executive Personal Assistance by Audrey Mezas’ – Het persoonlijk (en op maat) geven van “Five-Star” assistentie aan internationale Executives (‘Expat for a day!’).
  3. ‘Executive Excellence by Audrey Mezas’ – Het coachen en trainen van teams in wat Executive Excellence service inhoud d.m.v. het creëren van bewustwording van internationale Executive “Five-Star” Excellent service.

Het team van Expat in Amsterdam beschikt over plusminus 62 verschillende ‘teamleden’. Onder deze teamleden vallen verschillende ondernemers waarmee Audrey een samenwerking aangaat. Zo weet Expat in Amsterdam het best passende team samen te stellen en hiermee de besproken gewenste dienst te realiseren. Onder teamleden vallen verschillende passende ondernemingen zoals; advocaten, artsen, chauffeurs, bodyguards, binnenhuisarchitecten, 5-sterren hotels, notarissen, aannemers, makelaars, belastingadviseurs, vertalers, scholen, schilders, tolken, psychologen, fysiotherapeuten, woonstylistes, fotografen, evenement planners, hypotheek adviseurs, cateraars, personal trainers, restaurants, personal chefs, butlers, tandartsen, DJ’s, piloten, architecten en nog veel meer.

Met het motto van Expat in Amsterdam; “Hoe, waar en waarmee kan ik u helpen?” Heeft Audrey de ambitie om zoveel mogelijk Expats in Nederland een ‘thuisgevoel’ te geven zonder al te veel stress. Daarbij staat ook voorop dat er volgens Audrey “altijd een oplossing te vinden is voor elk probleem”  en een oplossing hiervoor vinden voor een ander haar een enorm voldaan gevoel geeft. “Mijn doel is om een brug te creëren tussen het oude en het nieuwe leven van mijn cliënten.”

logo

Good to know
Audrey’s cliënten zijn o.a.; expat families, atleten, directieleden uit het bedrijfsleven, ondernemers, muzikanten, professoren en (inter)nationale bedrijven.

Persoonlijk kennismaken met Audrey Mezas en Expat in Amsterdam of een samenwerking aangaan? Neem dan gerust een kijkje op haar website of stuur een mailtje naar audrey@expatinamsterdam.com.

Ben jij al bekend met Expat in Amsterdam?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève 

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.