Sporten met Thijs Haasnoot Personal Training

Iedereen kan het leren met de juiste begeleiding en dan hebben we het over sporten! Elke training vraagt om de juiste discipline en techniek. Een techniek, die je wellicht niet meteen goed onder de knie hebt, maar waar een Personal Trainer je goed bij kan helpen. The Daily Dutchy’s Vivian ging aan de slag in Vondelgym met personal Trainer Thijs Haasnoot. Graag vertellen we je aan de hand van dit artikel, waarom Thijs Haasnoot de persoon is die jou kan helpen je sportdoelen te behalen!

The Daily Dutchy liep Thijs Haasnoot tegen het lijf. Nu moeten wij bekennen dat we Thijs al kende van de Middelbare School… Toch was deze inmiddels volwassen man een stukje groter en vooral breder geworden. Je weet hoe het gaat als je elkaar een lange tijd niet gezien hebt. Hoe gaat het met je? En uiteraar komt de vraag dan ook naar boven, wat doe je tegenwoordig?

De puzzelstukjes vielen op zijn plaats waarom Thijs zo breed was geworden. Thijs is namelijk Personal Trainer. Zo heeft hij in 2012 begonnen met een sportopleiding en had hier maar één doel voor ogen: Personal Trainer worden. In 2016 werd zijn doel werkelijkheid en werkt hij nu dagelijks met mensen samen om ook hun doelen te behalen.

Thijs verkoopt geen mooie praatjes en onzin. Hij laat je hard werken en inzien wat je lichaam voor kracht heeft. Samen worden doelen opgesteld die haalbaar zijn en tijdens het training weet Thijs je lichaam dan ook goed te triggeren om verder te gaan, waar je zelf wellicht zou stoppen.

Zo stond ik versteld te kijken dat ik bijvoorbeeld met 30 kg op mijn heupen hiptrust uitvoerden en als een echte pro deadlifts deed. Deze oefeningen doe ik tot de dag van vandaag nog steeds en elke keer als ik ze uitvoer hoor ik Thijs in mijn hoofd corrigeren op mijn houding. Want wat mij ook opviel is dat Thijs heel goed kijkt naar je lichaamshouding en bouw. Hoe flexibel beweeg je bijvoorbeeld en waar zijn je spieren korter of langer? Zijn specialiteit en passie liggen dan ook in het creëren van kracht en het positioneren van het lichaam.

Zo helpt hij je graag een verandering waar te maken met zijn trainingen. Of je nu als doel hebt vet te verliezen, meer spieren aan te maken of een combinatie van beide.

Good to know

Thijs Haasnoot zijn achtergrond ligt in powerlifting, crossfit, vechtsporten, kracht, conditie en fitness in het algemeen. Thijs vind je in Vondelgym locatie West. Via de website van Thijs Haasnoot kun je verschillende aanvragen doen voor personal training. Een lidmaatschap bij Vondelgym is wel van belang. Oh en vergeet deze boy voor inspiratie niet te volgen op Instagram!

Heb jij wel eens getraind met een personal trainer?

Bron beeld: Thijs Haasnoot

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.