Upcoming: Dutchess | The Ladies Shave Club

Het rokjesseizoen is officieel geopend en dat betekent dat wij vrouwen weer stoppelloos de deur uit wandelen en met onze mooie en vooral gladde benen pronken… Toch is het elke keer weer een opgaven om een fijn mesje te vinden en de zekerheid in huis te hebben dat je nog een nieuw mesje ergens hebt liggen. Laten wij van The Daily Dutchy daar nou net de oplossing voor dit probleem gevonden hebben. Je kunt je namelijk super easy aansluiten bij ‘The Ladies Shave Club’! Ik hoor je denken? Moet je dan gezellig in een kringetje met allerlei andere vrouwen je benen scheren!? Gelukkig niet! Maar je bent wel verzekerd van altijd scherpe en fijne mesjes in huis van het Nederlandse merk Dutchess. Benieuwd naar het upcoming merk Dutchess? Lees dan snel verder!

Dutchess1

Dutchess is het bedrijf waar jij voortaan zorgeloos je scheermesjes van ontvangt! En dit werkt ook nog eens super easy. Bij je eerste verzending ontvang je zonder bijkomende kosten het starterspakket met ergonomisch houder. Bij elke verzending ontvang je ook de heerlijke Dutchess bodylotion die speciaal is ontwikkeld om na het scheren aan te brengen. Wij hebben hem getest en deze bodylotion is echt een toegevoegde waarde voor na het scheren. Je benen krijgen net dat beetje extra verzorging. Elke vervolgverzending bestaat uit vier mesjes, daarbij is elk vijfbladig mesje voorzien van een Vitamine E en Aloë Vera strip.

Ik hoor je denken? Maar dit kan ik toch net zo goed bij een drogist om de hoek halen? Tuurlijk kan dit, maar waarom maak je het jezelf niet makkelijk door dit pakketje gewoon elke maand uit de brievenbus te halen en nooit de stress te hebben dat je zonder zit? Scheren met een nieuw en scherp mesje is immers wel het fijnst toch!?

Dutchess3

Good to know
Gelukkig heeft Dutchess ook nog rekening gehouden met de prijs en kun je altijd een scherp mesje in huis hebben voor een zachte prijs. Elke verzending kost slechts €12 en daarbij is de verzending gratis. Het is mogelijk om je in te schrijven en per één, twee of drie maanden de mesjes te ontvangen. Daarbij kan opzeggen of de bezorgfrequentie aanpassen altijd! Inschrijven voor The Ladies Shave Club kun je easy, peasy online doen via een aangemaakt account. Wij zijn fan en onze Vivian heeft de mesjes getest en is zeer tevreden met het concept van Dutchess in Nederland.

dutchess2

Ga jij je inschrijven bij The Ladies Shave Club?

Bron: Dutchess
Bron Beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved 

*Gesponsord

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.