Fashion | 5x Romantische Ruches

Ruches zien wij eigenlijk vooral in (korte) rokjes en topjes, maar voor aankomende zomer mogen ruches overal gezien worden. Het dragen van een jurk met ruches oogt zeer romantisch en dat is waar het allemaal om draait gedurende deze trend! Een trend die je niet kan zijn ontgaan op de catwalk, dat is een ding dat zeker is. En om die reden hebben wij vijf leuke items uitgezocht waar de romantische ruches goed te vinden zijn, dus lees snel verder!

Drie jaar geleden waren ruches eigenlijk al een enorme trend, maar de ruches zijn weer helemaal terug van weggeweest! Een ‘ruche’ is een strook stof die aan één kant is gerimpeld om een golvend effect te geven aan het desbetreffende kledingstuk. Het wordt ook gezien als een stuk stof die ter versiering voor een kledingstuk dient.

Veel meiden denken dat ruches ietwat ouderwets ogen, maar niets is hiervan waar. Je kunt het namelijk heel erg leuk combineren waardoor je er alles behalve oud uitziet. Een stoere outfit creëer je door je top met ruches te combineren met een strakke skinny jeans en daaronder sneakers te dragen. Als je deze zomer naar een warm land gaat en lekker aan zee ligt, staat een badpak met ruches niet alleen heel erg lieflijk en mooi, maar het is ook nog eens ontzettend trendy! Voor een vrouwelijke en elegante look kan je ervoor kiezen om een pastelkleurige jurk met ruches en daaronder hoge hakken te dragen.

Shop ze!

asos1
ASOS €39,44

mango
Mango €59,99


Mango €25,99

asos2
ASOS €25,35

Mango €45,99

Voor welke look met ruches ga jij?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved