Online Opticien | Polette Eyewear

Het weer vraagt om een goede en hippe zonnebril. Natuurlijk heb je vast nog wel een mooi montuurtje in huis liggen, maar dagelijks kunnen variëren met je ‘eyecatchers’ is wel zo leuk. Polette maakt het mogelijk en dit voor een betaalbare prijs. Een goede bril of zonnebril bestel je in een paar klikken bij Polette. The Daily Dutchy is fan en mocht de service van Polette testen. Benieuwd naar onze review en de awesome brillen die wij uitgezocht hebben? Lees dan snel verder!

Polette2

Een gaaf montuur hoeft tegenwoordig helemaal niet meer onbetaalbaar te zijn, dat is wat Polette bewijst. Het label is al marktleider in Frankrijk, maar sinds 2015 heeft Polette ook de Nederlandse markt gevonden. Tevens is er een te gekke showroom geopend op De Kinkerstraat te Amsterdam, waar je de monturen kunt passen en meteen kunt bestellen.

Ik hoor je denken… Maar wat maakt Polette dan anders dan andere opticiens? Ten eerste is Polette de enige partij tussen fabriek en klant. Er zijn dus geen tussenpartijen aanwezig, die ook hun winst willen meepakken. Ook zijn allen monturen betaalbaar ( al vanaf €6,99 heb je een bril) en van goede kwaliteit. Denk aan ontspiegelde en kraswerende glazen.

Polette4

Heb je een eigen stijl of ga je mee met de laatste brillentrends? Dan ben je bij Polette ook aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit honderden designmonturen, die zowel als bril of zonnebril te bestellen zijn. Ook zonder sterkte en uiteraard op sterkte. Leuk om te weten: je kunt uit maar liefst 7 kleurglazen kiezen. Hadden we al gezegd dat de monturen betaalbaar zijn? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Nice to know
Polette biedt ook een leuke accessoires collectie aan voor je bril. Zo kun je hem als je kindje goed bewaren in een te gekke brillenkoker of oppoetsen met een kekke brillendoekje.

Model: DÉLICE BLACK
Model: DÉLICE BLACK
Model: RÊVE D’ÉTÉ
Model: RÊVE D’ÉTÉ

Good to know
Bestellen doe je via de webshop van Polette. Hier kun je uitgebreid de collecties bekijken. Zowel voor mannen als vrouwen. Ook de brillen van onze Vivian en boyfriend Tom. Onder de foto’s vind je het type montuur mocht je hier benieuwd naar zijn. Verzenden kost €5,99 wereldwijd. Polette is een internationaal bedrijf. Vervolgens kun je binnen 12 werkdagen je bril in de brievenbus ontvangen. Het kan zijn dat de bril niet goed zit en je deze zelf nog even moet verstellen. Toch eerst het montuur willen passen? Dan kun je terecht in de winkel op De Kinkerstraat te Amsterdam.

Polette3

Was jij al bekend met Polette Eyewear? 

Bron: Polette Eyewear
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.