Fashion | 10x Leuke Rokjes

Hurray! De lente is nu officieel begonnen en dat betekent dat je al je dikke truien voor de komende paar maanden veilig kunt opbergen. Tevens is het festivalseizoen ook weer van start gegaan. Dubbel zo veel reden om dat ene leuke rokje weer aan te doen, niet waar? The Daily Dutchy heeft 10 leuke rokjes voor je uitgezocht. Kijk dus snel verder, want er zit voor een ieder wat wils tussen!

We zaten er al een tijd op te wachten, maar de winter is eindelijk voorbij. Veel vrouwen vinden het nog iets te koud om nu al een rokje te dragen, maar het kan heel goed als je het combineert met een warm kledingstuk voor erboven of een mooie panty.

Rokken heb je in alle kleuren die je je maar kunt bedenken en de stoffen zijn eindeloos. Elke rok heeft haar eigen uitstraling. Er is één type rok absoluut niet mag ontbreken in de kledingkast ven elk mode meisje: de mini rok. Wij van The Daily Dutchy zijn fan! Een mini rok kan je eindeloos combineren met een crop top, een leuk truitje of een T-shirt met daarop applicaties. Het dragen van een kokerrok met daarboven een witte blouse oogt vrouwelijk en elegant. Ga je een voor een dag ergens naartoe? Dan is het ook leuk om een lange rok te dragen die je goed kunt combineren met sandalen of sneakers. Voor dit seizoen hebben wij deze leuke rokjes voor jou uitgekozen.

Shop ze!

shoeby
Shoeby €44,95

mango4
Mango €19,99

mango3
Mango €35,99

mango2
Mango €29,99

forever212
Forever21 €25

Forever21
Forever21 €24

De Bijenkorf
De Bijenkorf €42

Asos2
ASOS €49,29

asos
ASOS €49,29

mango1
Mango €49,99

Welke rokje is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved