Hotspot | Brunchen bij Bar Spek

View Gallery
5 Photos
Hotspot | Brunchen bij Bar Spek
Bar Spek

Bar Spek

Hotspot | Brunchen bij Bar Spek
Bar Spek

Bar Spek

Hotspot | Brunchen bij Bar Spek
Bar Spek

Bar Spek

Hotspot | Brunchen bij Bar Spek
Bar Spek

Bar Spek

Hotspot | Brunchen bij Bar Spek
Bar Spek

Bar Spek

Niets is vervelender dan wakker worden met een zeurende maag. Knorrende magen moeten nu eenmaal gevoed worden. En dit geldt vooral voor jouw rammelende maag in de ochtend. Het ontbijt is nooit goed om over te slaan! Je trekt meerdere keukenkastjes en lades open, maar tevergeefs… Na vijf keer de koelkast opengetrokken te hebben, geef je ook dat op. Er is niks wat jouw knorrende maag op deze ochtend kan stillen. Wat doe je dan? Juist, The Daily Dutchy knows best dan ga je naar Bar Spek. Lees snel verder want wij zetten vandaag deze gezellige hotspot in het zonnetje! Bar SpekNaast een lege koelkast zijn er nog veel meer redenen om een bezoekje te brengen aan Bar Spek. Ten eerste is dat de locatie. Sinds juli 2012 heeft het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes er een nieuwe aanwinst bij. Bar Spek zit gevestigd aan de Admiraal de Ruijterweg en is na drie jaar weldegelijk uitgegroeid tot een hotspot! Het hoekpand heeft uitkijk op een van de vele Amsterdamse grachten en hier komen geregeld bootjes langs varen. Leuk voor het oog en een prima plekje dus, om onder het genot van een kop koffie en een croissantje wakker te worden. Als je geluk hebt zit je hier zelfs in de zon op het terras!

Even over het interieur…

Daarnaast heeft Bar Spek de interieurtrends niet over het hoofd gezien. De knalgele stoelen steken af tegen de marmeren tafeltjes en het gebruik van hout compenseert de industrieel ogende lampen. Bij het raam bevindt zich een vensterbank vol tijdschriften en overal staan bloemen. De ruimte wordt rijkelijk gevuld met daglicht en dit siert het interieur!

Tevens is het veelzijdige menu zeker een reden om een bezoekje te brengen aan Bar Spek. Op elk moment van de dag kun je hier terecht. Of je nou uitgebreid wil ontbijten, je smaakpapillen wil verwennen met een gezonde lunch of je buik wil vullen met een diner. Bar Spek opent zelfs ’s avonds haar deuren voor iedereen die zin heeft in hapjes en één van de verschillende hippe gin-tonics (elderflower tonic en lime of indian tonic en red fruit, hmm!). Wij kunnen je hier dan ook zeker aanraden een lekkere pizza te bestellen!

Good to know

Op de Facebookpagina van Bar Spek is de volledige kaart te vinden. Handig als je van tevoren even wilt kijken wat Bar Spek allemaal voor je in petto heeft, zodat je puntje bij paaltje een goed overwogen keuze kunt maken. Sinds kort kun je ook de pizza’s van de kaart afhalen! Een perfecte oplossing als je je vrijdagavond toch liever thuis in je pyjamabroek met date Netflix doorbrengt, maar wel met al het lekkers van Bar Spek. Bar Spek is op maandag tot en met donderdag geopend van 8:00 tot 1:00, op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 2:00 en op zondag van 9:00 tot 1:00.

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan Bar Spek?

Dit artikel is geschreven door Rowan Peperkamp. 

Bron: Bar Spek
Bron beeld: The Daily Dutchy – Rowan Peperkamp

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved