Sieraden Trend: Mix & Match oorbelletjes

Ben jij een meisje van de simpele en delicate jewellery? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is een nieuwe trend ontstaan in accessoiresland. Op dit moment is het helemaal hot om small earrings te dragen, oftewel kleine piercings voor in je oor! En dan niet eentje, nee het liefst zoveel mogelijk bij elkaar. Veel Nederlandse it-girls dragen deze trend al. Waarschijnlijk heb je, net als wij, al een hoop losse oorknopjes in je sieradendoosje liggen en volg je onbewust deze trend al. Lees snel verder voor inspiratie en mix & match erop los! 

Oorbellen

Oorringetjes

Herinner je je nog dat je vroeger, als klein meisje, het liefst kleine subtiele ringetjes in je oren wilde? Ze mogen weer, sterker nog: ze zijn overal! De ringetjes geven je oor een casual, subtiele en speelse look. Tip: draag meerdere ringetjes achter elkaar!

Steentjes

Een klein steentje in je oor staat altijd mooi. Kies voor een leuk zomers kleurtje in combinatie met goud of zilver of een ander soort steentje.

Oorbellen

Figuurtjes

Hoe schattig is het om een klein hartje in je oor te dragen, afgewisseld met andere figuurtjes. Voorbeelden van leuke oorknopjes zijn klavertjes vier (for some luck), wishbones, pijltjes, veertjes of een klein kruisje.

Staafjes en studs

Kleine rechthoekige staafjes in goud of zilver zijn de it-piercings van dit moment. Wissels ze af met kleine ronde studs of vierkantjes.

Er zijn verschillende Nederlandse webshops die deze oorbellentrend al verkopen. Wij vinden het dan ook erg leuk om online te struinen naar de perfecte oorbel. Ook raden wij je aan bij kleine boetiekjes je earcandy te scoren!

Hoe zou jij deze oorbellentrend combineren?

Dit artikel is geschreven door Denise Renooij.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved