Fashion | 10x Blokhakken

Blokhakken zijn de trend van het moment! Dit voorjaar zien we blokhakken weer terug op de catwalk. In de jaren zestig en zeventig werd dit schoeisel veel gedragen. Denk bijvoorbeeld aan de subcultuur ‘Lolita’, waar Japanse vrouwen vrijwel altijd plateauzolen en blokhakken droegen. De modewereld richt zich dit jaar op het dragen van schoenen die comfortabel zitten, maar tegelijkertijd iets bijzonders hebben. The Daily Dutchy heeft voor jou tien verschillende blokhakken geselecteerd. Lees dus snel verder en shop jouw favoriet!

Voor aankomend seizoen laten designers zich inspireren door de jaren zestig en zeventig. De jaren waar de blokhak en plateauzol hot werd! Nu 2016 maakt deze trend een comeback. Jawel, de mode herhaalt zich zeker en dit is ook te zien bij verschillende designers.

Voor vrouwen die (nog) niet zo goed op hakken kunnen lopen biedt de blokhak de perfecte uitkomst! Zo heb je de lengte van ‘normale’ hakken en het loopt ook nog eens erg comfortabel. Je hebt laarzen met blokhakken voor een stoere look en pumps met blokhakken wat elegant en sexy oogt. Moet je nagaan wat een eenvoudige schoen met een speciale hak al met je outfit kan doen. Wij van The Daily Dutchy zijn in ieder geval al enthousiast over deze nieuwe trend! Zeker onze Vivian, die met haar 1.60 wel wat extra lengte kan gebruiken… En dit zonder eruit te zien als een pasgeboren giraf 🙂

Shop ze!

Mango1
Mango €59,99

mango2
Mango €89,99

Mango3
Mango €79,99

asos1
ASOS €84,50

asos2
ASOS €50,70

asos3
ASOS €49,29

strad
Stradivarius €39,95

Bijenkorf
De Bijenkorf €64

zalando1
Zalando €69,95

zalando2
Zalando €43,95

Voor welke blokhakken ga jij?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved