Hotspot: SNCKBR

View Gallery
11 Photos
Hotspot: SNCKBR
snckbr11

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr10

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr9

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr8

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr6

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr7

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr5

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr4

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr3

Hotspot: SNCKBR
snckbr2

SNCKBR

Hotspot: SNCKBR
snckbr1

SNCKBR

In een van de gezelligste buurten van Amsterdam is een nieuwe healthy hotspot geopend en The Daily Dutchy is fan! Natuurlijk hebben wij het over De Pijp. Ongegeneerd een broodje frikandel eten en je niet schuldig voelen? Het kan vanaf nu bij SNCKBR! Zondigen wordt gezondigen, zoals zij zelf zeggen. Benieuwd naar deze te gekke hotspot en het nieuwe healthy snacken? Lees dan snel verder!

SNCKBR

Next level snackbar kun je het wel noemen. Ruim een maand geleden opende SNCKBR haar deuren in een van de gezelligste buurten van Amsterdam, de Pijp. Een gewone frikandel van de ‘normale’ snackbar kunnen we tegenwoordig niet meer veroorloven in onze healthy lifestyles. SNCKBR vinden wij daarom de ultieme uitkomst!  Want we hebben allemaal weleens/regelmatig trek in een goede burger of een patatje ‘met’, alleen kunnen we dat niet meer zonder schuldgevoel (regelmatig) eten. Vanaf nu kun je terecht bij SNCKBR voor healthy burgers, pizza en zoeteaardappel frietjes en dit zonder een patatje-regret!

De nieuwe hotspot maakt comfort food met duurzame ingrediënten om je vingers bij af te likken! And we know! Er zit minder vet in, is vrij van geraffineerde suikers en ze hebben gerechten op de kaart staan die koolhydraatarm, vegetarisch en veganistisch zijn. Vrij van bullshit, zoals ze zelf zeggen. Zelfs de stijlvolle inrichting is duurzaam. Alles is gemaakt van natuurlijke producten. Leuke en creatieve details heeft deze hotspot zeker, zo zijn de planten geplant in wasbakken als deco en is er een welbekende Hollandse snackmuur.

Ook voor food trackers is dit een ideale hotspot. Waarom? Naast elk gerecht op de menukaart staat hoeveel calorieën er ongeveer in het gerecht zitten. Zo kun je altijd rekening houden met je voedingsschema wanneer je weet dat je naar SNCKBR gaat en kun je de rest van de dag je voeding erop aanpassen. Handy, handy.

Good to know
SNCKBR vind je in de Van Woustraat 34-36 in Amsterdam. Deze hotspot is van zondag t/m donderdag open van 8:00 – 0:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 3:00 uur. De hele dag door kun je hier genieten van al het lekkers wat SNCKBR te bieden heeft. Een extra leuk weetje; vrijdags vanaf 22:00 uur zijn de GT’s €5,-! Deze hotspot is dus zeker de moeite waard om even langs te gaan. Al is het alleen om even de gezellige warme sfeer binnen te proeven!

Wanneer ga jij langs bij deze healthy SNCKBR?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Bron: SNCKBR
Bron beeld: The Daily Dutchy – Raechel Chotoe / SNCKBR

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved