Op vakantie in eigen land bij Hotel Maashof in Venlo

Helaas ziet het er dit jaar niet naar uit dat we kunnen zonnen op een strand in Spanje of slenteren in de straten van Frankrijk. Gelukkig kent ons kleine landje genoeg mooie plekken waardoor je alsnog dat vakantiegevoel gaat krijgen. The Daily Dutchy heeft al een goede tip: Hotel Maashof in Venlo!

Hotel Maashof

Hotel Maashof

Gelegen in het bruisende Venlo, vind je Hotel Maashof. Dit authentiek hotel is al een plaatje an sich, maar je ogen zullen nog meer verwend worden zodra je het hotel binnenloopt. Ontspannen, en dat vanaf het eerste moment.

Het hotel kenmerkt zich door de modern ingerichte hotelkamers die op jouw weekend weg of vakantie in Venlo afgestemd kunnen worden. Doordat er voor elke soort gast een passende kamer beschikbaar is, geniet je altijd van de relaxte sfeer van hotel Venlo. Voor elke portemonnee is er dus een fijne plek waar jij je kunt terugtrekken. Fijn om te weten: alle kamers hebben een badkamer met inloopdouche!

Hotel Maashof

Doordat het hotel omgeven is door een groene natuur, krijg je vanuit elke hotelkamer een adembenemend uitzicht over het gebied. In combinatie met de luxe en comfort van het hotel en de rustgevende omgeving kom je helemaal tot rust. En dat kunnen we wel goed gebruiken!

https://thedailydutchy.com/the-daily-dutchy-template-supportyourlocals/

En als je je in Noord-Limburg begeeft, is typische Bourgondische cuisine natuurlijk niet te missen. In het restaurant van het hotel vind je eerlijke ingrediënten en gerechten waar ons hart sneller van gaan kloppen. Ik noem een weidehoender met dragonportsaus en krokante ham. Of een lamsschenkel uit de oven met lentegroenten. Jum!

Hotel Maashof

We hadden het misschien al gezegd, maar Venlo is booming! Of je nu gaat winkelen, cultuur gaat proeven of je Limburgs wilt bijspijkeren: er valt genoeg te beleven. En met een slaapplek als bij Hotel Maashof kun jij ’s nachts al je rust pakken en de volgende dag er weer lekker tegenaan.

Nice to know

Door de rijke groene omgeving, hoef jij je geen seconde te vervelen. Wanneer je toch wat meer avontuur wilt, organiseert het hotel verschillende activiteiten voor het hele gezin. Van handboogschieten tot een Segway tour of lekker rustgevend forelvissen. Jij mag kiezen!

Dit ziet er toch hartstikke leuk uit?

Hotel Maashof

Good to know

Het hotel vind je op Maashoflaan 1 en is goed te bereiken vanaf de snelwegen A73 en A67. Dus ben jij nog opzoek naar een goede plek voor een overnachting Venlo? Dan is dit de plek om bij te komen!

Ga jij een bezoek brengen aan deze hotspot? 

Bron beeld: Maashof

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X


Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!