Healthy Crunchy fruitsnacks van NADA

Iedereen probeert zo gezond mogelijk te leven en zijn of haar lijf goed in shape te houden. Soms is het dan ook lastig om nee te zeggen tegen tussendoortjes… Gelukkig laten wij je vandaag kennismaken met een te lekkere fruitsnack, die ook nog eens gezond is en waar helemaal niets slechts aan toegevoed is, aldus de naam NADA – Nothing Added. Benieuwd naar de smaken en hoe deze snack zo gezond blijft? Maak snel kennis met NADA!

NADATHUMB

Dat lekker en gezond wel samengaan, bewijst NADA. Deze crunchy fruitsnack doet ons een beetje denken aan groentechips. Althans de structuur, want het blijft uiteraard fruit en fruit is zoet. Toch is er aan groentechips vaak veel extra’s aan toegevoegd of is het gebakken in olie en dit maakt het niet zo gezond als het zich doet verkopen.

3

Aan de fruitsnacks van NADA is echt niets, maar dan ook niets anders toegevoegd dan fruit. Ik hoor je denken… Maar hoe kan het fruit dan zo knapperig worden? Lang leven vrieskou! De stukjes fruit heeft NADA namelijk laten vriesdrogen. Hierbij wordt al het vocht uit het fruit onttrokken, terwijl alle voedingsstoffen en de inentse zoete smaak van het verse fruit behouden blijven. Geen rotzooi en toevoegingen van suikers, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen dus. Buiten een vleugje liefde hebben ze er dus nothing, nada, niente, he-le-maal niets aan moeder natuur toegevoegd, aldus NADA.

De ideale en healthy snack als tussendoortje dus. Handig voor on-the-go, dankzij de mooie en goede verpakking, maar ook lekker om bijvoorbeeld door je yoghurt te doen. Wij zijn oprichter Taco in ieder geval erg dankbaar voor de producten van NADA. Een bewuste keuze, die je nooit onbewust kan maken!

4

Good to know
NADA is er momenteel in drie verschillende smaken; Apple, Strawberry en Peach. In zakje appel bevat 58 kcal en een zakje aardbei of perzik 68 kcal. Ongeveer evenveel als dat je een normaal stuk fruit zal eten dus. De prodcuten zijn in verschillende verpakkingen te bestellen. Zo kun je de drie verschillende smaken al proberen voor €7,50. Bestellen doe je via de website van NADA. Tevens zijn  de producten te koop bij verschillende winkels in Nederland. Benieuwd of er een winkel bij jou in de buurt is, die NADA verkoopt? Bekijk dan ook de website! NADA , the beauty of pure food, nothing added

Was jij al bekend met de healthy fruitsnacks van NADA?

Bron: NADA
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.