Shopping | 8x Schoenen met een kleine hak

Soms worden we zo jaloers van al die dames die ‘moeiteloos’ op hoge hakken kunnen lopen, terwijl wij het liefst een paar sneakers meenemen voor het geval onze voeten pijn gaan doen. Herkenbaar? Toch mogen we vanaf nu een gat in de lucht springen aangezien een nieuwe trend terug is van weggeweest: de kleine hak. Op die manier houd jij lopen op hakken de hele dag vol en het staat ook nog eens stijlvol. Bekijk snel onze shopping en shop jouw favoriet! 

Terug van weggeweest: het kleine hakje! Niet alleen zijn deze schoenen stijlvol, ze lopen ook nog eens super comfortabel. Twee jaar geleden zagen we deze trend al eerder voorbijkomen, maar ook nu is het tijd om jouw high heels opzij te doen, want kleine hakken mogen niet ontbreken aan jouw dagelijkse outfit.

Over het algemeen hebben kleine hakken een maximale hak van vijf centimeter. Nooit meer sneakers bij je dragen, omdat je last krijgt van je voeten. Met deze trendy schoenen ga jij het geheid een hele dag volhouden! In principe kun je schoenen met een lage hak overal mee combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jurk die tot over de knie komt of een mooie jeans. Yep, deze trend wordt geheid jouw favoriet!

Shop ze!

8
Zalando €49,95

7
Zalando €99,95

6
ASOS €37,33

5
ASOS €26,65

4
ASOS €50,67

3
Urban Outfitters €55,74

2
Mango €29,99

83055570_85_D2
Mango €29,99

Wat vind jij van een kleine hak? Hot or not?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved