Upcoming | Oats for Breakfast by Keyzer Oats

Zoals het aloude spreekwoord “Ontbijt als een Keyzer, lunch als een prins en dineer als een bedelaar” ons al jaren wijsmaakt, never skip breakfast! Voor een goede start van de dag is een goed ontbijt essentieel.  Heb jij geen tijd om uitgebreid ontbijt voor jezelf te maken, dan zijn de oats van Keyzer Oats ideaal om gezond en lekker de dag mee te beginnen! Benieuwd naar deze fijne en gezonde oats? Lees dan snel verder, want wij laten je graag kennismaken met de pure en eerlijke producten van dit mooie Nederlandse merk! 

1

Keyzer Oats is een Amsterdams ontbijtgranenmerk opgericht door de knappe tweelingzusjes Keyzer, vandaar ook de toepasselijke naam. De oats bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, geen toegevoegd suiker, zout of andere kunstmatige ingrediënten. Het motto van Keyzer Oats luidt dan ook, “Ode to yourself, ode to the world”. De granen van Keyzer Oats bevatten meer essentiële voedingsstoffen, mineralen en vitaminen dan bewerkte muesli. Hierdoor kun je verantwoord genieten van deze healthy muesli, die zorgt voor stabiele en langdurige energie voor jouw actieve levensstijl!

4

The Daily Dutchy heeft tijdens een gezellige ontbijtdate mogen genieten van de verschillende soorten muesli en wij zijn aangenaam verrast! In combinatie met amandelmelk werd er een heerlijk havermoutontbijt op tafel getoverd welke goed gevuld was met verschillende noten, vruchten, zaden en zelfs cacao nibs. Yum!

Keyzer Oats is beschikbaar in vier verschillende smaken:
– Healthy Nuts met amandelen, walnoten, paranoten, cashewnoten en hazelnoten;
– Royal Cacao met rauwe cacao, cocos, amandelen, dadels, lijnzaad en gojibessen;
– Berry Glory met walnoten, gojibessen, moerbeien, appelbessen, incabessen, paranoten en kaneel;
– Sunny Seeds met moerbeien, abrikozen, lijnzaad, zonnebloem-, pompoenpitten, macadamia, hennepzaad en bourbon vanille.

3

Wij zeggen voldoende keuzes met ruime variatie! De oats zijn heerlijk in combinatie met (amandel)melk, yoghurt en kwark, maar ook een paar eetlepels oats door jouw Easy Peasy Bananenbrood zorgt voor een verrassend lekkere toevoeging!

Keyzer Oats zijn onder andere te bestellen via de webshop van keyzeroats.com en komt in zakken van 400 gram. Mocht je inspiratieloos zijn voor een lekker recept, op hun social media delen zij heerlijke recepten. #Keyzeroats!

2

Ook leuk om te lezen: 10 goede redenen om te ontbijten! 

Wanneer begin jij met Keyzerlijk ontbijten?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved