Fashion | 10 Lovely Enkellaarzen

Wellicht een van de grootste trends van het moment: de enkellaars. Zowel op straat als op de catwalk zien we steeds meer vrouwen met enkellaarzen aan hun voeten. Met of zonder hoge hak, het maakt niet uit. Dit seizoen kun je alle kanten op met de enkellaars! Het grootste voordeel is toch wel dat je bijna elk soort outfit kunt combineren met enkellaarzen. The Daily Dutchy heeft speciaal voor jou tien stevige enkellaarzen op een rij gezet. Lees gauw verder!

We hebben al ontzettend veel soorten enkellaarsjes voorbij zien komen op de catwalk. Met kleine hakken, torenhoge hakken, in kekke kleuren en printjes of in klassiek zwart. Onthoud dat zwart je benen langer en slanker doet lijken.

In principe kun je elke outfit combineren met enkellaarsjes. Enkellaarzen benadrukken je enkels, dus het is belangrijk om zorgvuldig jouw enkellaarsjes uit te kiezen. Als je niet al te dunne enkels hebt is het aan te raden om ietwat hogere laarsjes te kiezen. Enkellaarsjes heb je in allerlei soorten en maten, gemaakt van diverse soorten materiaal. Met of zonder hoge hak, het maakt niet uit met welke enkellaarzen je gezien wilt worden dit seizoen. Voor een stoere look staan enkellaarsjes heel leuk onder een high waist broek. Ga je liever voor een elegante look? Dan kun je enkellaarsjes heel leuk combineren door er een jurk boven te dragen.

Shop ze!

modemusthaves1
Modemusthaves €39,95

miinto1
Miinto €119,95

mango3
Mango €59,99

mango2
Mango €69,99

mango1
Mango €49,99

debijenkorf1
De Bijenkorf €52

boohoo1
Boohoo.com €42

asos3
ASOS €46,67

asos2
ASOS €73,33

asos1
ASOS €42,67

Welke enkellaarsjes vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved