The Daily Outfit | Zo kleed jij je Haute Friture

Met The Daily Outfit hebben wij de perfecte inspiratie voor jouw dagelijkse outfit samengesteld. Vandaag nemen we de trend: Haute Friture héél serieus. Geïnspireerd op Mc Regret en Marie Mayomanaise. Met deze outfit wil jij niet gezien worden! Ons advies dus: blijf binnen. Veel online shop plezier! 

Coupe de frituur

Oftewel, in jouw haar kun je met gemak een lekker bakkie patat bakken en een kaassoufflé. Als expert van deze coupe hebben wij slechts één tip: was je haar niet!
Mocht je voor dit resultaat geen geduld hebben? Dan kun je het proces uiteraard versnellen met een fijne haarolie.

Haarolie voor ieder haartype €9,99

Frituurpan voor de snacks

Handig voor de snacks die je moet frituren. Olie heb je niet meer nodig, want dat kun je gewoon van je Coupe de Frituur gebruiken. Win-win. Laten we wel rekening met elkaar houden en nu niet opeens frikandellen en frietjes hamsteren…

Frietjes bakken doe je met deze frituurpan voor slechts €30.

Een trui om je vette klauwen aan af te vegen

Nobody cares! Prima als jij drie dagen in dezelfde “Haute Friture” outfit rondwandelt. Zit gewoon lekker… En je hebt minder was.  Mooi rood doet je misschien denken aan je favoriete maaltijd.

Een koopie en nu in de sale bij Boohoo €21

Yellow pants are the best pants

Wederom uit ervaring weten wij dat de kleuren rood en geel niet bij elkaar vloeken en menig bekende junk food ketens deze mooie kleuren combineren. Ook wij zijn fan! Om je tijdens het frituren en nassen een beetje beweegruimte te geven, hebben wij dan ook gekozen voor een lekker comfortabel broekje.

Echt een koopje! Voor slechts €17,40 kun jij lekker uitbuiken met deze broek van Boohoo.

*Neem dit artikel alsjeblieft met een korreltje zout! In deze zware en gekke tijden proberen wij onze humor niet te verliezen. Take care!

Graag gedaan! We zien jullie geweldige outfits graag tegemoet!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Drank
Drank