Fashion Trend | 10x Paars in de mode

In 2014 was dit een kleur waarmee wij menig model op de catwalk zagen paraderen. Ook dit jaar is dit een kleur die absoluut niet mag ontbreken in jouw garderobe. Wetende dat dit niet een trend is die iedereen zou willen uitproberen, raden wij jullie aan om het toch een kans te geven. De kleur paars is ongelooflijk breed en er zit hoogstwaarschijnlijk een tint tussen die wel bij jouw past. The Daily Dutchy is onwijs enthousiast over deze trend en daarom hebben wij speciaal voor jullie de tien leukste items op een rij gezet. Lees gauw verder!

Drie jaar geleden was het een kleur die bij niemand in zijn of haar garderobe mocht ontbreken: de kleur paars. Ook dit jaar zien wij deze kleur regelmatig op de catwalk of op straat voorbijkomen. Niet iedereen heeft iets met deze kleur, maar gelukkig zijn er zo veel verschillende tinten paars, dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit.

Houd je wel van iets gewaagd? Maak dan een statement door een paars kledingstuk te dragen en dit te combineren met iets rustigst, zoals een licht gekleurde jeans. Wil je liever dat de aandacht naar je voeten worden getrokken? Draag dan een paar kekke paarse sneakers. Paars is absoluut een kleur die opvalt, dus het is afhankelijk van jouw smaak of deze trend tot jouw favorieten behoort of niet. Als je meer van iets subtiel houdt, dan kun je gaan voor een lichtere tint paars zoals de kleur lila paars. Lila Paars oogt zachter dan normaal paars.

Shop ze!


Mango €25,99


Mango €19,99


Mango €25,99


Mango €99,99


Modemusthaves €49,95


Urban Outfitters €85

paars urban outfitters
Urban Outfitters €55

Paars
Urban Outfitters €80


ASOS €67,57


ASOS €54,04

Wat vind jij van de kleur paars?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Fred van Leer 18 500x500