In de agenda | Kunst en muziekfestival Uit Het Gareel

Den Haag mag zichzelf gelukkig prijzen met een nieuw evenement. Uit Het Gareel is een Haags kunst en muziekfestival waarbij verschillende Hagenezen hun kunstwerken tentoonstellen voor het publiek. Dit jaar is de allereerste editie van het festival, dus een echte must see voor als je dol bent op kunst en goede muziek. Wij van The Daily Dutchy zijn er dan ook graag bij! Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit evenement? Lees dan gauw verder!

Op donderdag 3 mei worden maar liefst drie(!) uitgaansgelegenheden in de binnenstad van Den Haag omgetoverd tot een heuse kunstexpositie. Het Paardcafé, Beergarden en Bleyenberg zijn straks the place to be voor elke kunstliefhebber! Tijdens deze avond krijgen Haagse talenten een podium om zichzelf te laten zien en horen.

Kunst om je de hele avond zoet te houden

Wij kunnen jullie alvast verklappen dat je tijdens deze avond kunstwerken van onder andere Gordon Meuleman, Jawgem, Erwin Verkade, Julie de Ruijter en Studio Dario te zien krijgt. De stijlen van deze Haagse kunstenaars is zeer uiteenlopend en wij verzekeren jullie dat je je niet gaat vervelen. Het concept en het idee is geheel aangepast op de desbetreffende locatie. Fotografie, illustraties en diverse schilderijen komen hierbij aan bod.

Sfeer

Bij elke locatie wordt verschillende soorten muziek gedraaid door Haagse muzikanten. In Bleyenberg kun je terecht voor de allerfijnste techno en house deuntjes. Laat jij liever jouw danspasjes zien tijdens een goede discohit? Ga dan naar Beergarden. En in het Paardcafé komt aanstormend talent Muji Roux spelen.

Nice to know

Op sommige plekken kun je zelfs langer kunst bezichtigen. Welke plekken dit zijn is nog niet bekend, maar zorg ervoor dat je het desbetreffende evenement goed in de gaten houdt voor meer informatie.

Good to know

Uit Het Gareel zal plaatsvinden op donderdagavond 3 mei in de binnenstad van Den Haag.

Kom jij ook naar het allereerste kunst en muziekfestival van Den Haag?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Moederdag 2018