Exclusief | Privé-oesterdiner op Vlieland

Romantischer dan dit kun je een diner bijna niet voorstellen… Genieten van het wad op Vlieland, oesters en elkaar! Het ultieme cadeau wat je aan je geliefde geeft. Deze buitengewone en culinaire ervaring vindt plaats bij Badhotel Bruin op Vlieland. Enkel in de wintermaanden serveren zij hier een 3-gangen menu, met verse oesters op verschillende manieren bereid. Tevens kan dit diner exclusief geserveerd worden pal aan de wadden met een adembenemende view. Gek op oesters? Dan moet je snel even verder lezen!

oesterdiner

Oesters, je vindt het héérlijk of je vindt het niets… Toch heeft het elke keer weer een sensationele smaak als je er wél van houdt. Het blijft verrassend en ‘opwindend’ eten.

Restaurant Bravoure – Badhotel Bruin

Vlieland heeft veel moois te bieden en zo ook restaurant Bravoure en Badhotel Bruin. Gelegen aan de wadden heb je zowel binnen als buiten een prachtig uitzicht tijdens het dineren. Eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers zijn de enige die het privé-oesterdiner aanbieden op Vlieland. In de wintermaanden is het een waar oesterfeestje op het wad en worden ze vers van het wad op locatie gegeten. Badhotel Bruin biedt haar gasten om dit feit graag iets speciaals aan, in de vorm van het buitendiner.

Ik hoor je denken… Buiten dineren in de wintermaanden? Ja! Natuurlijk is hier aan gedacht. Zo neem je plaats aan een gezellige ‘windproof’ gedekte tafel en krijg je waterdichte regenlaarzen en warme dekens mee. Koud krijgen is dus geen optie. Op het wad wordt vervolgens een 3-gangen menu geserveerd inclusief wijn. Intiem dineren op een zéér bijzondere locatie dus!

oesters

Good to know

Het diner is zeer exclusief en is enkel in de wintermaanden te reserveringen vanaf 2 tot maximaal 10 personen. De kosten voor het diner bedragen vanaf €275 voor twee personen inclusief een glas bubbels en bijpassende wijnen. Het mag inderdaad wel wat kosten… Maar een onvergetelijke avond krijg je hier ook voor terug. Voor meer informatie kun je de website van Badhotel Bruin bezoeken.

Houd jij van een oester op zijn tijd?

Bron: Badhotel Bruin
Bron beeld: Badhotel Bruin

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.